Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spillerbørsen: Norges nye stjerne?

VM-debutant Ingvild Kristiansen Bakkerud herjet da Norge slo Slovenia.

DEBUT: Ingvild Bakkerud tok umiddelbart tak i kampen og hjalp Norge til seier. Vis mer
  • Slovenia - Norge 20-36 (12-13)

KUMAMOTO / OSLO (Dagbladet): Slovenia sørget for et sjokk i Norges gruppe da de slo Nederland i åpningskampen i VM.

Etter en tung start på kampen, slo Norge knallhardt tilbake anført av en strålende Ingvild Kristiansen Bakkerud som markerte seg med mål og assist.

Debutantenes aften mot Slovenia.

Silje Solberg (målvakt) 7

Hadde målgivende da Marit Røsberg Jacobsen sørget for norsk ledelse. Markerte seg med to fine redninger kort tid etter, men så renner det inn. Varter opp med nye feberredninger etter hvilen. Kåret til banens beste av arrangøren.

Andrea Austmo Pedersen (målvakt) 5

Får litt spilletid de ti siste minuttene. Får sin første redning to minutter før slutt.

Stine Bredal Oftedal 6

Setter inn sitt første rett etter Norges første timeout. Deretter blir det en del misser på Norges playmaker, men hun spiller seg varm i trøya og styrer flott utover i andre omgang.

Kari Brattset 5

To bom foran mål i løpet av de ti første minuttene. Sleit også stort med å håndtere Ana Gros, som scoret fem før halvspilt førsteomgang. I andre omgang løsnet det endelig.

Silje Waade 6

Tidlig mål, men deretter en stygg miss kom kunne endt i baklengs. Får Norges første tominutter etter å ha revet ned Aneja Beganovic. Løfter seg i likhet med resten av det norske landslaget.

Emilie Hegh Arntzen 5

Åpnet med et bomskudd. Har også flere grove balltap, som straffer seg. Løfter seg i andre omgang etter en rufsete og nervøs start. Varter opp med en sylfrekk assist rett før slutt.

Sanna Solberg-Isaksen 5

For passiv innledningsvis i forsvarsspillet. Sleit stort med å håndtere Ana Gros, som scoret fem før halvspilt førsteomgang.

Marit Røsberg Jacobsen 7

Mot Cuba var det på venstrekanten alt skjedde for Norge. Mot Slovenia var venstrekant Jacobsen tilbake i sitt ess og scoret to tidlige mål. Avslutter første omgang med tre mål. Ender med åtte mål og blir med det Norges toppscorer. Én bom.

Camilla Herrem 6

Kommer inn tjue minutter ut i kampen og noterer seg for en scoring umiddelbart. Forbanna etter en tominutter i andre omgang, og får revansj med fem nye scoringer. God kamp av veteranen.

Heidi Løke 6

Kommer inn fra benken. Bruker ikke lang tid på å score sitt første. Strammer opp forsvaret og herjer på topp i andre omgang. Fire mål.

Ingvild Bakkerud 8 (Norges beste)

Innbytteren klinker inn tre flotte skudd i slutten av første omgang. Følger opp med tre målgivende, og deretter tre nye scoringer. To bom.

Er hun Norges nye stjerne?

Malin Aune 5

Aune har slitt med en kneskade, men kom inn rett før hvilen og scoret sitt første mål dette mesterskapet.

Moa Högdahl 6

Mesterskapsdebutanten kommer inn fra benken og scorer på sitt første skudd. Flott innhopp.

Marta Tomac 5

Lite spilletid. Dunker inn ett mål da det nærmet seg slutten.

Helene Gigstad Fauske

For lite spilletid.

Stine Skogrand

For lite spilletid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media