Spillerbråk i tunnelen:
- Det var oppstyr

Det gikk hett for seg mellom Barcelonas Luis Suárez og Liverpools Andy Robertson, hevder Michael Owen.

KRANGLING: Luis Suarez kranglet med flere Liverpool-spillere. Her er det Virgil van Dijk som skiller Suarez og Andy Robertson. Foto: Reuters/John Sibley/NTB Scanpix
KRANGLING: Luis Suarez kranglet med flere Liverpool-spillere. Her er det Virgil van Dijk som skiller Suarez og Andy Robertson. Foto: Reuters/John Sibley/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Barcelona - Liverpool 3-0

Luis Suárez lot seg ikke be to ganger om å feire mot gamleklubben, da han satte inn 1-0 mot Liverpool på Camp Nou i går kveld.

Angriperen løp seg fri mellom Joël Matip og Virgil van Dijk, og ekspederte Jordi Albas perfekte innlegg i mål bak Alisson Becker. Etterpå feiret han hemningsløst sammen med resten av Barcelona-spillerne - som han hadde lovet han ville gjøre.

Før kampen smilte og fleipet han med Liverpools James Milner, men da fløytesignalet gikk la han fra seg høfligheten utenfor banen.

For det var ikke bare glede å spore i ansiktet til uruguayaneren underveis i kampen. Suarez kranglet blant annet med flere Liverpool-spillere.

Ampert

Suarez slang blant annet noen gloser til keeper Alisson, før det ble ampert mellom ham og venstreback Andy Robertson like før hvilen. Skotten ga Suarez en hard og unødvendig skulder etter en duell, noe sistnevnte ikke likte.

Suarez svarte med å konfrontere Robertson på banen, før de to kamphanene nærmest måtte skilles av Virgil van Dijk. Og det sluttet ikke der.

Tidligere Liverpool-spiller Michael Owen jobber som ekspert for BT Sport. Han var selv i spillertunnelen i pausen, og rapporterte det han så.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer