MISFORNØYD:  Steven Gerrard. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Steven Gerrard. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Spillerbussen måtte parkere 1,6 kilometer fra stadion. De gjorde alt for å irritere oss

Opprørt Steven Gerrard.

(Dagbaldet): Med 2-1-seieren over West Ham søndag inntok Liverpool tabelltoppen i Premier League.

Ingenting biter tilsynelatende på de røde fra Anfield, og nå hevder kaptein Steven Gerrard at hjemmelaget tok i bruk ufine metoder i forbindelse med oppgjøret på Upton Park.

- En god test - Vi visste hva som ventet oss. Men vi fikk også litt mer enn det vi ventet oss: En varm garderobe og en tørr gressmatte. I tillegg måtte spillerbussen parkere en mile (1,6 kilometer) fra garderoben. Jeg tror de gjorde hva som helst for å irritere oss, sier Gerrard, ifølge Daily Mail.

Hindringer skal ha gjort at bussen ikke kunne parkere på sin faste plass utenfor Upton Park. Dermed ble Liverpool-spillerne tvunget til å rusle bort til stadion blant «vanlige folk».

Den tørre banen ga laget utfordringer med pasningsspillet.

Gerrard fortsetter:

- Dette var en god test for karakteren i laget. Vi trengte å bevise at vi er i stand til å slåss om tittelen. Og vi gjorde det på en fremragende måte.

Storkamp til helga Gerrard scoret Liverpools to mål på straffe, og framsto som den han er: En massiv spiller.

Med fem runder før slutt er Liverpool to poeng foran Chelsea. Manchester City er fire poeng bak, men har to hengekamper.

Søndag møtes lagene på Anfield.

Gerrard sier:

- Folk spør oss om kampen vil avgjøre hvem som vinner tittelen. Men for meg er dette sludder. Det er fortsatt en lang vei å gå.

TOP OF THE LEAGUE:  Steven Gerrard feirer med lagkameratene. Søndag vant Liverpool 2-1 over West Ham. Foto: NTB Scanpix
TOP OF THE LEAGUE: Steven Gerrard feirer med lagkameratene. Søndag vant Liverpool 2-1 over West Ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer