- Spillere der vi absolutt ikke liker

Rambekk om Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte klokka 20: Brann - Lillestrøm

(Dagbladet.no) Nå er det ikke lenge igjen til helgas store toppkamp, mellom Brann og Lillestrøm i Bergen.

Spillerne legger heller ikke skjul på at det er spesielt å spille disse kampene.

- Det er disse kampene vi virkelig liker å spille. Vi gleder oss, sier Anders Rambekk til klubbens hjemmeside.

Ikke bare fordi det er en kamp mellom nummer én og to i Tippeligaen, men også fordi det er rødkledde bergensere på motsatt banehalvdel.

- Elsker å slå Brann

- Vi elsker å slå Brann. De ligger høyt på tabellen, og det er viktig for oss å slå dem nå. Det er også noen spillere der som vi absolutt ikke liker, sier Rambekk.

Han tror det også Brann-spillerne tenker på den samme måten.

VIL TA BRANN: Anders Rambekk (til høyre) sier det er flere Brann-spillere som ikke står så høyt i kurs på Romerike. Foto: CORNELIUS POPPE / SCANPIX
VIL TA BRANN: Anders Rambekk (til høyre) sier det er flere Brann-spillere som ikke står så høyt i kurs på Romerike. Foto: CORNELIUS POPPE / SCANPIX Vis mer

- Jeg regner med at det er noen de ikke liker hos også. Han ene står vel bak meg, sier Rambekk med et glis, og tenker på Bjørn Helge Riise.

Det er med andre ord ingenting å si på humøret på Åråsen. Selv om det begynner å dra seg til.

I løpet av de neste kampene skal romerikinene møte Vålerenga (H), Rosenborg (B), Start (H) og Sandefjord (B).

- Bør ta tre poeng

Tom Nordlie forsikrer om at hans LSK kommer til å gå for alle poengene på Brann Stadion i kveld. Det vil i så fall være første gang i hans trenerkarriere han tar poeng i Bergen.

- Jeg har aldri trent et lag som på papiret skal ta poeng i Bergen. Dette er første gangen jeg reiser dit med et lag som bør ta tre poeng, og det skal vi klare, sier han selvsikkert.

Og Lillestrøm har også noe å revansjere. I fjor ble de sendt hjem fra Vestlandet som slakt, etter å ha tapt 6-2 16. mai.

- Det blir jevnt og tøft, og bortsett fra den kampen og 5-1 til Lillestrøm har det stort sett vært jevnt der, sier Nordlie.

• Les også: Høy moral redder Brann

VIL HA SINE TRE FØRSTE POENG: Tom Nordlie har ikke tatt poeng i Bergen før.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer