Eliteserien: Vålerenga-Mjøndalen 2-0

Spillere som Chidi Ejuke må skinne om ikke Solskjær skal stikke av med all oppmerksomheten

Mens 16 lag kjemper om poeng kjemper Eliteserien som produkt mot Ole Gunnar Solskjærs enorme popularitet. Der ligger den største kampen.

NESTEN USTOPPELIG: Mjøndalens Sondre Liseth river ned Vålerengas Chidera Ejuke og stopper en enorm kontringsmulighet. Noen ganger, når VIF-spilleren setter på farten framover, er det den eneste måten å gjøre det på. Chidera Ejuke kan bli en av årets attraksjoner i Eliteserien. Vålerenga trenger det. Eliteserien trenger det. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
NESTEN USTOPPELIG: Mjøndalens Sondre Liseth river ned Vålerengas Chidera Ejuke og stopper en enorm kontringsmulighet. Noen ganger, når VIF-spilleren setter på farten framover, er det den eneste måten å gjøre det på. Chidera Ejuke kan bli en av årets attraksjoner i Eliteserien. Vålerenga trenger det. Eliteserien trenger det. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga-Mjøndalen 2–0 (1–0)

INTILITY ARENA (Dagbladet): Det er når spillere som Vålerengas Chidera Ejuke setter fart framover, dribler og finner åpninger og lagkamerater du blir glad på Eliteseriens vegne.

Skal norsk toppfotball overleve konkurransen mot mirakelmannen i Manchester er det helt avgjørende at slike spillere blomstrer.

DET ER VIKTIG at de største klubbene er best også. At stemningen blir god i de store byene. At folk får lyst til å gå på fotballkamp. Og fortsetter Vålerenga det de begynte på mot Mjøndalen, og da tenker jeg like mye på den periodevise gode angrepsfotballen som poengene de vant, kan det bli hyggelig på Oslos østkant.

Forhåpentligvis for folk fra alle deler av byen.

DET VAR GLISSENT i Skien da Odd-Brann konkurrerte med Manchester United-Watford på TV2 denne første lørdagen i Eliteserien. Det var ikke akkurat stinn brakke på Intility Arena heller, da Vålerenga åpnet sesongen mot Mjøndalen i bakkant av Ole Gunnar Solskjærs første seier (2–1) som fast ansatt på Old Trafford. Og sju serierunder gjennom våren vil verdens mest berømte nordmann plage tilskuertallene i Eliteserien når kampene United spiller kolliderer med våre norske toppkamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer