Spillere uten klubb: Premier League blir kanskje for tøft for de gamle beina

Overgangsvinduet er stengt og klubbene har jobbet på spreng for å hente forsterkninger. Det er likevel noen spillere som fortsatt kan signeres.

UTEN KLUBB: Demitar Berbatov. Foto: Reuters / John Sibley
Livepic 
UTEN KLUBB: Demitar Berbatov. Foto: Reuters / John Sibley Livepic  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spillere som står uten klubb kan fortsatt finne seg en ny arbeidsgiver uavhengig av overgangsvinduet. Her har vi samlet noen av de største navnene som fortsatt er på jobbjakt etter sommeren.

Demitar Berbatov
Grunnen til at Berbatov ikke har en klubb akkurat nå er mest sannsynlig fordi han ikke vil ha en. Eller så var Al Ahly det beste tilbudet han fikk i sommer.

Det er kanskje ikke overraskende – under et lite publisert opphold i PAOK forrige sesong scoret han bare fem mål på 25 kamper. Palermo leder i jakten om signaturen hans ettersom manager Davide Ballardini sa opp grunnet for få signeringer i angrepet over sommeren.

Emmanuel Adebayor
Nok en gang står spissen uten klubb. Denne gangen etter et mislykket opphold i Crystal Palace. Togoleseren har tidligere blitt frigitt fra både Tottenham og Manchester City.

IGJEN: Emmanuel Adebayor står igjen uten klubb. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock 
IGJEN: Emmanuel Adebayor står igjen uten klubb. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock  Vis mer

På Deadline Day ble det rapport at han var i samtaler med Championship-klubben Fulham, men foreløpig har det ikke skjedd noe. Tyrkiske Caykur Rizespor var også interessert, og treneren Hikmet Karaman hevdet til og med at partene hadde «i prinsippet blitt enige». Dette hevdet han også om Flamini.

Miroslav Klose
Tysklands mest scorende spiller gjennom historien trenger ingen introduksjon, men han trenger en klubb. Etter å ha forlatt Lazio i sommer lovet han å fortsette karrieren, men det har ikke vært en overgang til MLS slik mange forventet.

LAZIO: Miroslav Kloses siste klubb var Lazio. Foto: EPA/ANGELO CARCONI
LAZIO: Miroslav Kloses siste klubb var Lazio. Foto: EPA/ANGELO CARCONI Vis mer

Australske topplag skal ha vært negative til å signere ham på grunn av alderen hans (han ble 38 år i juni). Hans tidligere klubb Kaiserslautern viste interesse for ham i juli, men det kan hende han vil prøve seg i en siste toppklubb.

CRYSTAL PALACE?: Flamini ryktes til Londonklubben. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock
CRYSTAL PALACE?: Flamini ryktes til Londonklubben. Foto: Bagu Blanco/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

Mathieu Flamini
Flamini fikk tre sesonger i Arsenal under hans andre periode i klubben. Han fikk 16 kamper i Premier League forrige sesong, men det sier mer om Wengers valgmuligheter enn Flaminis evner. Likevel har han flere år igjen på toppnivå - selv om han har fylt 32 år. Midtbanespilleren er erfaren og kan til og med spille som back.

Crystal Palace har forhørt seg med hans representanter, men de må kjempe mot Milan som også har vist interesse for franskmannen.
* Crystal Palace har signert franskmannen.

Antonio di Natale
Han fyller 39 år i oktober, men for en fyr. Forrige sesong var han mye plaget med skader og fikk bare spille tidvis. I sommer forlot italieneren Udinese etter 12 år i Serie A-klubben. Hvor han holder klubbens rekord for kamper og mål (227 mål på 446 konkurrerende kamper).

FERDIG?: Antonio di Natale. Foto: AP Photo/Paolo Giovannini
FERDIG?: Antonio di Natale. Foto: AP Photo/Paolo Giovannini Vis mer

Det er likevel usannsynlig at Di Natale er ferdig på toppnivå. Han har takket nei til en kontrakt med indiske Pune City, og - ifølge ryktene - takket han nei til New York Red Bulls og klubber i Kina denne sommeren. Premier League blir kanskje for tøft for de gamle beina hans, men det blir spennende å se hvor han ender-

SKADEFORFULGT: Martin Caceres. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano
SKADEFORFULGT: Martin Caceres. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano Vis mer

Martin Caceres
Caceres hadde det tøft den siste tiden i Juventus. Ting ble ikke bedre da han fyllekjørte Ferrarien sin inn i et busstopp i september i fjor. På dette tidspunktet var han også skadet. Klubben utestengte ham og bøtela ham. Da han kom tilbake etter utestengelsen ble han skadet igjen og sesongen, samt tiden i Juventus, var over.

Når han er skadefri er den tidligere landslagsspilleren til Uruguay en fantastisk midtback som kan hjelpe mange klubber med å løse sine defensive problemer. Det har vært rykter om at Antonio Conte vil gjenforenes med sin tidligere elev, til tross for at Chelsea signerte David Luiz på Deadline Day.

*Oppdatert etter at artikkelen først ble publisert

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer