Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillere vil ta lønnskutt for å bli kvitt Nordlie

Treneren støttes av FFK-styrene.

UØNSKET BLANT SPILLERE:: Men Tom Nordlie har tillit i begge Fredrikstads styrer, erfarer Dagbladet.  Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
UØNSKET BLANT SPILLERE:: Men Tom Nordlie har tillit i begge Fredrikstads styrer, erfarer Dagbladet. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

||| (Dagbladet): Tom Nordlie (47) klarte ikke å redde Fredrikstad fra nedrykk til Adeccoligaen.

Nå skriver lokalavisa Fredriksstad Blad at enkelte FFK-spillere er villige til å gå ned i lønn, opptil ti prosent, for å få vekk Tom Nordlie fra trenerrollen i klubben.

Ingen av spillerne bak tilbudet til klubben ønsker å stå fram.

Lønnskuttet diskuteres

Dagbladet har fått bekreftet opplysningene fra sentrale kilder i Fredrikstad i formiddag, og etter det vi erfarer er lønnskuttet nå blitt et hett tema i spillergruppa.

Fredriksstad Blad henviser til evalueringsmøtet til spillerutvalget ved sesongslutt. Møtet ble også ble omtalt på supportersida ffksupporter.net tidligere i november. Den gangen avviste blant andre Hans Erik Ramberg opplysningene om at bare to spillere hadde tillit til den tidligere Kongsvinger-treneren.

Lokalavisa skriver i dag at det samme evalueringsmøtet viste at bare tre spillere stemte mot å fjerne Nordlie. 14 skal ha stemt for å kvitte seg med sjefen, tre spillere ønsket ikke å stemme.

Nordlie-tillit i FFK-styrene

Adeccoligalaget har styremøte i kveld, det ble utsatt fra i går. Tema der er i utgangspunktet budsjettsituasjonen.

Dagbladet får opplyst Tom Nordlie per i dag har backing fra begge styrene i klubbene, på tross av den manglende tilliten blant spillerne.

FFK-direktør Runar W. Henriksen sier til Fredriksstad Blad at han ikke har fått henvendelser fra spillergruppa om lønnsreduksjon, men at klubben nå tilpasser sitt budsjett til 1. divisjonsspill - også når det gjelder trenere.

Tom Nordlie har ikke besvart Dagbladets henvendelser i dag tidlig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media