- Spilleren har ikke gjort noe galt

Mild Götze-mottakelse på hjemmebane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frykten for at Mario Götze skulle bli pepet ut på hjemmebane viste seg ubegrunnet, og 20-åringen blidgjorde fansen med godt spill i 4-1-seieren mot Real Madrid.

Mange reagerte med raseri da det dagen før semifinalen i mesterligaen ble kjent at Götze neste sesong skal spille for Bayern München. Den sørtyske storklubben benyttet seg av en klausul i hans kontrakt som gjorde det mulig å kjøpe ham fri for 37 millioner euro.

Det meste av sinnet rettet seg imidlertid mot Bayern-ledelsen, som ikke informerte Dortmund om at man var i samtaler med Götze.

- Spilleren har ikke gjort noe galt, sa Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

<strong>GOD MOTTAKELSE:</strong> Mario Götze fikk en mild mottakelse på hjemmebane i kveld, til tross for misnøyen rundt hans Bayern München-overgang. Foto: REUTERS/Jon Nazca
GOD MOTTAKELSE: Mario Götze fikk en mild mottakelse på hjemmebane i kveld, til tross for misnøyen rundt hans Bayern München-overgang. Foto: REUTERS/Jon Nazca Vis mer

Da lagoppstillingen ble lest, var det spredt piping da speaker kom til Götzes navn, men straks kampen var i gang var det ingen mishagsytringer å merke ved ungguttens involveringer.

At han etter få minutter la innlegget til det første av Robert Lewandowskis fire mål bidro til at han var tilbake i varmen blant hjemmefansens yndlinger.

- Mario var veldig konsentrert og spilte godt, akkurat som alle de andre, sa sportssjef Michael Zorc.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer