- Spilleren har ikke gjort noe galt

Mild Götze-mottakelse på hjemmebane.

Frykten for at Mario Götze skulle bli pepet ut på hjemmebane viste seg ubegrunnet, og 20-åringen blidgjorde fansen med godt spill i 4-1-seieren mot Real Madrid.

Mange reagerte med raseri da det dagen før semifinalen i mesterligaen ble kjent at Götze neste sesong skal spille for Bayern München. Den sørtyske storklubben benyttet seg av en klausul i hans kontrakt som gjorde det mulig å kjøpe ham fri for 37 millioner euro.

Det meste av sinnet rettet seg imidlertid mot Bayern-ledelsen, som ikke informerte Dortmund om at man var i samtaler med Götze.

- Spilleren har ikke gjort noe galt, sa Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.

GOD MOTTAKELSE: Mario Götze fikk en mild mottakelse på hjemmebane i kveld, til tross for misnøyen rundt hans Bayern München-overgang. Foto: REUTERS/Jon Nazca
GOD MOTTAKELSE: Mario Götze fikk en mild mottakelse på hjemmebane i kveld, til tross for misnøyen rundt hans Bayern München-overgang. Foto: REUTERS/Jon Nazca Vis mer

Da lagoppstillingen ble lest, var det spredt piping da speaker kom til Götzes navn, men straks kampen var i gang var det ingen mishagsytringer å merke ved ungguttens involveringer.

At han etter få minutter la innlegget til det første av Robert Lewandowskis fire mål bidro til at han var tilbake i varmen blant hjemmefansens yndlinger.

- Mario var veldig konsentrert og spilte godt, akkurat som alle de andre, sa sportssjef Michael Zorc.

(NTB)