MISFORSTÅELSE:  FCK-spiller Thomas Kristensen kan ha spilt sin siste kamp for klubben. Til forskjell fra Daniel Braaten og tre andre spillere som ikke har fått fornyet kontrakt, fikk ikke Kristensen blomster og hyllest i forkant av gårsdagens kamp. Foto: AFP PHOTO / LISELOTTE SABROE / NTB Scanpix
MISFORSTÅELSE: FCK-spiller Thomas Kristensen kan ha spilt sin siste kamp for klubben. Til forskjell fra Daniel Braaten og tre andre spillere som ikke har fått fornyet kontrakt, fikk ikke Kristensen blomster og hyllest i forkant av gårsdagens kamp. Foto: AFP PHOTO / LISELOTTE SABROE / NTB ScanpixVis mer

Spilleren som sikret CL-kvalik fikk ikke avskjedsblomster på grunn av Solbakkens norsk

- Jeg forsto ikke norsken hans.

(Dagbladet): FC København kunne i går juble for at de sikret andreplassen i den danske Superligaen.

Det betyr at Ståle Solbakken og hans menn får spille kvalifisering til Champions League.

Samtidig som dommeren blåset av kampen, hvor FCK vant 3-2 over OB, betydde det slutten for fire av spillerne.

Daniel Braaten er én av fire spillere i klubben som ikke har fått sin kontrakt fornyet, sammen med Lars Jacobsen, Christian Bolanos og Goerg Margreitter.

- Misforståelse Matchvinner Thomas Kristensen har heller ikke fått ny kontrakt ennå, men det er ikke avklart om han forlater klubben etter sesongen.

Før avspark mot OB fikk de fire spillerne på utgående kontrakt sin hyllest av hjemmepublikum. I tillegg ble det delt ut blomster, som takk og farvel.

Danske medier er i dag opptatt av at Thomas Kristensen, som endte opp med å score det avgjørende målet kort tid før slutt, ikke fikk blomster av Ståle Solbakken.

Dansken selv begrunner det med at han ikke skjønte Solbakken og norsken hans.

- Det tror jeg handler mer om en misforståelse mellom meg og Ståle, og som går på at jeg ikke skjønte norsken hans, forteller Kristensen.

- Han spurte meg etter cupfinalen om jeg ville ha blomster i dag (søndag), men da svarte jeg nei. Jeg trodde han snakka om en bankett eller noe sånn. Det handler ikke om at det sikkert at jeg blir i FCK eller noe, forklarer spilleren.

- Løpende dialog Men du vil gjerne forlenge?, spør danske BT.

- Jeg har ingen kommentar til min kontraktssituasjon, sier mannen som er grunnen til at FCK får spille Champions League-kvalik.

Ståle Solbakken forteller til BT at den kan ende med at helten fra gårsdagens kamp ender opp med å bli i klubben.

- Vi har en løpende dialog. Men hva det ender opp i, vet jeg ikke, sier Solbakken.

NORSKEN:  - Det tror jeg handler mer om en misforståelse mellom meg og Ståle, og som går på at jeg ikke skjønte norsken hans, sier spilleren og blomster-dialogen med Solbakken. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
NORSKEN: - Det tror jeg handler mer om en misforståelse mellom meg og Ståle, og som går på at jeg ikke skjønte norsken hans, sier spilleren og blomster-dialogen med Solbakken. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer