Spillerflukten fortsetter fra kriserammede Lillestrøm

Sliter økonomisk.

DÅRLIGE KÅR:  LSK sliter voldsomt økonomisk. Flere spillere har forsvunnet fra Åråsen i sommer. Pálmason sammenligner krisen med det han opplevde i Stabæk. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
DÅRLIGE KÅR: LSK sliter voldsomt økonomisk. Flere spillere har forsvunnet fra Åråsen i sommer. Pálmason sammenligner krisen med det han opplevde i Stabæk. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Johan Andersson og Pálmi Rafn Pálmason regner med å forlate Lillestrøm etter sesongen.

Duoen har ikke hørt noe om kontraktsforlengelse, melder Romerikes Blad.

- Jeg tror sjansen er liten for at jeg spiller i LSK neste sesong. Jeg har ikke hørt noe som helst angående ny kontrakt de siste månedene. Jeg trives godt her og skulle de komme med et godt tilbud, så er LSK absolutt en klubb jeg kan tenke meg å være i, sier Andersson til Romerikes Blad.

- Jeg har ikke hørt noen ting. Med fem måneder igjen av kontrakten begynner man å tenke på hva som skjer, sier Pálmason.

LSK sliter voldsomt økonomisk. Flere spillere har forsvunnet fra Åråsen i sommer. Pálmason sammenligner krisen med det han opplevde i Stabæk.

- Som her var økonomien veldig dårlig. De rykket jo ned sesongen etter at de mistet veldig mange spillere, påpeker islendingen.

Lillestrøm ligger på sjetteplass i eliteserien med 22 poeng etter halvspilt sesong.

Klubben aksepterte også tirsdag kveld Moldes bud på stopperen Ruben Gabrielsen, melder VG.

22 år gamle Gabrielsen vil gi LSK sårt tiltrengte midler. Åråsen-klubben mangler 15 millioner kroner på å komme seg gjennom sesongen.

— Hvis Molde vil ha meg, og legger inn bud, så er vel det bra for Lillestrøm hvis de får nok penger ut av det. Jeg kan ikke si at jeg er uvillig til å signere for Norges beste klubb hvis de kommer på banen, sier Gabrielsen til avisa.

LSK har allerede sluppet Anders Østli, Tommy Høiland og Kenneth Udjus i sommer. Flere klubber skal også vurdere Moryké Fofana.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer