NEKTET Å HILSE: Patrice Evra og Luis Suarez møttes for første gang etter rasismesaken som kostet Suarez åtte kamper på sidelinja. Det endte i en ny skandale. Foto: AP Photo/Jon Super
NEKTET Å HILSE: Patrice Evra og Luis Suarez møttes for første gang etter rasismesaken som kostet Suarez åtte kamper på sidelinja. Det endte i en ny skandale. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Spillerforeningen ber FA se på Suarez sin hilse-nekt

- Det han gjorde er respektløst, upassende og flaut.

(Dagbladet): Liverpool Luis Suarez scoret ett mål da laget tapte 1-2 mot Manchester United i går.

Men han kom også i medienes fokus fordi han nektet å hilse på Patrice Evra før kampen.

Leder i den engelske spillerforeningen (PFA), Gordon Taylor beskriver gårsdagens utenomsportslige hendelse som lite respektfull og flau.

- Det Suarez gjorde er respektløst, upassende og flaut. Disse spillerne er forbilder, og hvis vi får en situasjon der ingen aksepterer det som kom ut av høringen, vil vi få et anarki, sier Taylor, ifølge Guardian.

Taylor mener det engelske fotballforbundet (FA) må se på saken. Suarez, som ble utestengt i åtte kamper etter rasismesaken mot Evra i fjor, var tilbake i sin første kamp i 2012 da Liverpool møtte Tottenham mandag denne uka.

I går - i sin andre kamp - havnet han igjen i utenomsportslig fokus.

- Nå må FA steppe inn, fordi hele denne saken har gått for langt. Suarez hadde en sjanse til å legge alt bak seg. At han valgte å ikke gjøre det, er deprimerende, sier Taylor.

SCORET: Luis Suarez scoret, men fikk mest oppmerksomhet for hilse-nekt. Foto: EPA/KERIM OKTEN
SCORET: Luis Suarez scoret, men fikk mest oppmerksomhet for hilse-nekt. Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer