- Spillergruppa har ikke vært direkte involvert

Reginiussen om Perry-sparking.

- IKKE MORSOMT: Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen tror det er delte meninger blant spillerne om sparkingen av trener Per Joar Hansen. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
- IKKE MORSOMT: Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen tror det er delte meninger blant spillerne om sparkingen av trener Per Joar Hansen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I formiddag ble Rosenborg-spillerne informert om at treneren deres, Per Joar Hansen, har fått sparken.

- Det er selvfølgelig ikke noe morsomt når sånt skjer. Men som spillergruppe konsentrerer vi oss om det vi skal gjøre, det vi skal prestere på banen og hvordan vi skal ta oss videre, sier RBK-kaptein Tore Reginiussen til Dagbladet.

Tidligere i sommer ble det meldt om misnøye blant enkelte spillere, noe Hansen selv langt på vei bekreftet.

- Når man er i motgang, sånn som vi er, vil det alltid være noen spillere som er misfornøyde, sa Perry til Dagbladet i starten av juni.

Delte meninger Reginiussen sier i dag at det er vanskelig å svare på hvordan tilliten til treneren har vært.

- Det er sikkert forskjellige meninger i spillergruppa også. Men i utgangspunktet står vi sammen som lag, og vi er veldig klare på at vi skal gjøre vårt for at tida framover skal bli bedre, sier Reginiussen.

- Blir du som kaptein forespurt på vegne av spillergruppa foran slike avgjørelser?

- Spillerrådet har en kontinuerlig i dialog med styret og ledelsen i klubben, men har ikke vært direkte involvert i denne avgjørelsen., sier Reginiussen.

Ny trener på gang I dag driver Rosenborg-spillerne hovedsaklig restitusjonstrening etter gårsdagens kamp mot Sogndal. I morgen håper klubben å ha på plass en erstatter med midlertidig ansvar ut året.

Reginiussen har ikke lyst til å uttale seg om hva slags trener klubben trenger nå, og sier han har tillit til dem som har ansvar for å ansette en ny trener.

- Vi forholder oss til den som er her til enhver tid.

• Per Joar Hansen kommer til å uttale seg om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer