- Spillergruppa upåvirket av bråket

Stabæk holder fokus, sier Kjølø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag reiser Stabæk til Alfheim i jakten på sin fjerde strake seier i Tippeligaen. Fortsatt har Jan Jönssons menn ikke tapt på bortebane, og sammen med Vålerenga er Stabæk det laget som slipper inn minst mål i serien. 

• 18:00: Tromsø - Stabæk live på Dagbladet.no

Kaptein Mike Kjølø mener lagets defensive kvaliteter er vel så viktig som de offensive.

- Hovedårsaken til at vi ikke taper på bortebane er at vi opptrer veldig godt defensivt. Og da snakker jeg ikke bare om at forsvaret og keeperen fungerer bra, absolutt hele laget forsvarer seg godt, sier Kjølø til Dagbladet.no.

Den tidligere AIK-stopperen er klar for kampen mot spissduoen Rushfeldt / Årst, eller begge.

- Hvert lag i Tippeligaen har spillere man må ta ekstra hensyn til. De to er giftige karer, og kommer ofte til målsjanser. Vi må hindre dem i å få muligheten, sier Stabæk-kapteinen.

De siste dagene har vært preget av mye utenomsportslig støy for Stabæk. Bråket mellom Petter Furuseth Olsen og Daniel Nannskog har blitt mye omtalt. Det samme har svenskens angrep på TV2-reporter Carl Andreas Wold.

Kjølø er klokkeklar på at spillergruppa ikke mister fokus av den grunn.

UPÅVIRKET: Spillergruppa i Stabæk er helt upåvirket av bråket, ifølge Kjølø. Foto: Erlend Aas, Scanpix
UPÅVIRKET: Spillergruppa i Stabæk er helt upåvirket av bråket, ifølge Kjølø. Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer

- Nei, ikke i det hele tatt. Spillerne er helt upåvirket av bråket, svarer Kjølø. Han avviser blankt at Stabæk-leiren har vært delt i to, og at Petter Furseth Olsen har blitt fryst ut av spillerne.

- Vi er en prestasjonsgruppe, og for å få hevet prestasjonene har hvert individ i gruppa muligheten til å stille krav. Det har ikke vært noe annerledes for Petter Furuseth Olsen, sier Kjølø.

- Spillergruppa upåvirket av bråket
MÅ HINDRES: Rushfeldt og Årst må ikke få scoringsmuligheter, sier Kjølø.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer