OVERRASKET: Rune Skarsfjord sier han er overrasket over at det er misnøye med ham i spillergruppa i Brann. Nå skal klubben evaluere sesongen.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
OVERRASKET: Rune Skarsfjord sier han er overrasket over at det er misnøye med ham i spillergruppa i Brann. Nå skal klubben evaluere sesongen.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Spillermisnøye i Brann

Mener lederstilen til Rune Skarsfjord er utålelig.

(Dagbladet): Det nærmer seg sesongevaluering i Bergen, og ifølge lokalavisa Bergens Tidende brygger det også opp til storm i Brann.

Ifølge avisa skal flere av spillerne være direkte misfornøyde med hovedtrener Rune Skarsfjord og mene at lederstilen hans er utålelig.

Det faller Skarsfjord tungt for brystet.

- Spillerne har hatt alle muligheter til å ta opp en eventuell misnøye med meg. I sommer følte jeg at det brast litt her og der i spillergruppen, og da tok jeg initiativ til en tettere evaluering av meg. Siden i sommer har jeg blitt kontinuerlig evaluert av spillergruppen, og jeg har aldri vært i en så åpen gruppe. Gjennom disse møtene med spillerutvalget har jeg fått positiv og negativ kritikk. Hvis det da er noen som har gått til media med sin misnøye, fremfor å komme til meg med den, bør de kalles inn på et kontor som tilhører en som er over meg i organisasjonen, tordner Skarsfjord overfor BT.

Fjorårets sesongevaluering rant ut i cupfinale og ingenting, og flere av spillerne skal ha reagert kraftig på at Brann forsterket teamet rundt Skarsfjord i forkant av denne sesongen uten at de hadde evaluert fjoråret.

Brann-kaptein Markus Jonsson sier til avisa at han er kjent med at det er misnøye i troppen.

- Hvor stor den er vet jeg ikke, sier Jonsson til BT.