STIKK TIL CARRAGHER OG SOUNESS: Chelsea la ut det innfelte bildet på klubbens Instagram-profil.  Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
STIKK TIL CARRAGHER OG SOUNESS: Chelsea la ut det innfelte bildet på klubbens Instagram-profil. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB ScanpixVis mer

Spillerne ble slaktet for skammelig og patetisk oppførsel. Slik svarer Chelsea

«For de med kort hukommelse».

(Dagbladet): Chelsea har i dag lagt ut et bilde på klubbens offisielle Instagram-konto der de gir et stikk i retning Sky Sports-ekspertene Grame Souness og Jamie Carragher.

Ved siden av et bilde der Carragher er involvert i klaging på kampdommeren, og Souness er i basketak med en spiller, skriver klubben:

«For de med kort hukommelse».

Det er ikke ofte en klubb tar i bruk slike midler i sosiale medier på en offisiell kanal.

Dommerstorming Bagrunnen for dette er Chelsea-spillernes storming rundt dommer Björn Kuipers i CL-oppgjøret mot PSG i midtuka (video nederst i saken).

Det fikk Jamie Carragher til å reagere med følgende utspill i Sky Sports-studio:

- Den skammelige oppførselen til Chelsea-spillerne fikk Björn Kuipers til å dra fram det røde kortet.

Carraghers sidekommentator Grame Souness tok den enda lenger. Han mente oppførselen til de blå var «patetisk».

Spydig Mourinho José Mourinho fikk gjentatte om spørsmål om Jamie Carragher og Graeme Souness på gårsdagens pressekonferanse.

Til slutt svarte manageren:

- Det er en rar verden vi lever i. Kanskje det er på grunn av dietten vår, men folk har korttidshukommelse. For når Jamie Carragher og Graeme Souness snakker om å storme til dommeren, har de problemer med å huske, sa Mourinho.

Og det er akkurat det Chelsea hjelper duoen til å gjøre i kveld.