ADVOKAT-HJELP: Noen av spillerne i Oppsal har koblet inn advokat Gunnar Martin Kjenner mot klubben. De mener klubben ikke har holdt det den har lovet. 
Foto: Morten Hol, Scanpix
ADVOKAT-HJELP: Noen av spillerne i Oppsal har koblet inn advokat Gunnar Martin Kjenner mot klubben. De mener klubben ikke har holdt det den har lovet. Foto: Morten Hol, ScanpixVis mer

Spillerne bruker advokat for å slippe unna Oppsal

Klarte ikke stille lag i serieåpningen.

Spillere i Oppsal har hentet inn toppadvokat Gunnar Martin Kjenner for å få forlate den skakkjørte håndballklubben.

Oppsal maktet ikke å stille lag i lørdagens serieåpning mot Haslum. Klubben må skaffe mer enn 2 millioner kroner innen nyttår for å unngå konkurs.

- Jeg har gitt beskjed om at de har avsluttet sitt samarbeid og er ferdig med klubben, sier Kjenner til Aftenposten.

Blant spillerne som vil vekk fra Oslo-laget er Stian Gabrielsen, Ørjan Gabrielsen og Erik Skifjeld Alm. Andre klubber er allerede på banen for å sikre seg trioen. Spillerne har fått lønn, men vil vekk fra klubben som har redusert satsingen sin med 35 prosent foran årets eliteseriesesong.

- Ja, vi mener at klubben har brutt en rekke plikter. Forutsetningen for at disse spillerne inngikk kontrakter, var at elitelaget skulle forsterkes, sier Kjenner til Aftenposten.

Oppsal skal i dag ha krisemøte. Der vil bli laget blant annet ta tak i spillere som ikke møtte til kampen mot Haslum som følge av sykdom. «Klubben ser svært alvorlig på situasjonen og vil følge opp de spillerne som ikke møtte til kampen mot Haslum. Vi har foreløpig bare mottatt formell sykmelding fra én spiller», skriver leder i sportslig utvalg, Morten Larsen i en sms til avisen.

(NTB)