- Spillerne er blåst i skallen

Vond dagen derpå for LSK.

Daglig leder Frank Grønlund var meget skuffet etter Lillestrøms pinlige cupexit mot Eidsvold Turn.

- Treningsmessig er det gjort mange feil og spillerne er blåst i skallen, sier Grønlund til VG.

Lillestrøm ligger nest sist i eliteserien. Torsdag bar det ut av cupen i 2. runde. Så tidlig har ikke LSK stupt ut siden 1970 (Raufoss). Da spilte lillestrømlingene i 3. divisjon Østland Nordre.

- Med ett unntak var det total kollektiv svikt. Dan Alberto Fellus (20) var god, men han er ikke til daglig i A-stallen, sukker Grønlund.

Trenerskiftet på Åråsen har ikke gitt ønsket effekt. Og mens de gulsvarte forsvant ut av cupen var manager Jan Åge Fjørtoft opptatt med Ola Mæles millionærfest i St. Tropez.

- Det var Fjørtofts prioritering og valg. Det får vi ta opp med ham når han kommer tilbake, sier Grønlund til NRK.

- Det er lett å bli forbannet på spillerne, og på lederne for den saks skyld. Men akkurat nå er det bare synd på dem. De er helt maktesløse, sier Fjørtoft til Aftenposten.

LSK har ikke midler til å styrke stallen. Spørsmålet er hvilke flere grep «Kanarifuglene» kan ta for å redde sesongen fra den totale katastrofe - nedrykk. Trener Tom Nordlie har allerede forlatt Åråsen.

VONDT Å VÆRE FUGL: LSK-gutta ankommer Åråsen etter det flaue tapet for Eidsvoll Turn i går kveld. Daglig leder Frank Grønlund mener spillerne har trent feil og er «blåst i skallen». Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
VONDT Å VÆRE FUGL: LSK-gutta ankommer Åråsen etter det flaue tapet for Eidsvoll Turn i går kveld. Daglig leder Frank Grønlund mener spillerne har trent feil og er «blåst i skallen». Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer

- Etter søndagens kamp mot Aalesund må vi evaluere alt, og se på hvilke muligheter vi har. Akkurat nå er vi helt på bånn, sier Fjørtoft.

- Spillerne er blåst i skallen