«Spillerne er en gjeng tapere, som ikke ofrer seg for klubben»

Klanen er i opprør mot spillerne i Vålerenga. Etter kampen mot Skeid ble flere VIF-spillere regelrett skjelt ut av sine trofaste tilhengere. {ndash}Vi elsker fortsatt Vål'enga, men ikke spillerne. De tenker bare på penger, og svikter klubben, raser klanstalsmann Kjell Grønningen.

Scenene som utspant seg i etterkant av kampen mot Skeid, er ikke hverdagskost på Bislett. Store deler av Klanen lot være å klappe for spillerne etter kampen. Istedet slengte de skjellsord, og sterke mishagsytringer mot sine tidligere helter.

-Hele laget er grått og profilløst. De er en gjeng med tapere, som ikke ofrer seg for klubben, sier Kjell Grønningen.

Forbannet

-Folk i Klanen er rett og slett forbannet over spillernes innsats, og etter kampen mot Skeid var det flere som sa i fra hva de mente.

Også på Vålerengas uoffisielle hjemmesider på nettet, må spillerne tåle hard kritikk.

-Faktum er at en del av spillerene våre er i ferd med å kjøre klubben heidundrende i grøfta på nytt. Igjen er vi i ferd mot første divisjon - eier ikke folk skam i livet, skriver de på siden vpn.no.

John Carew har vært Klanens store helt siden han kom til Vålerenga i 1997. I år er heltestatusen borte.

-Hodet til Carew har vokst seg større enn kroppen. Han tenker bare på seg selv, og sin egen karriere, mener Grønningen.

Hold dere hjemme

-Hva Kjell Grønningen mener, gidder jeg ikke å kommentere. Men han må passe seg litt, sier John Carew.

Spissjuvelen slår også hardt tilbake mot de i Klanen som slengte med leppa etter Skeidkampen.

-De som ikke klappet for oss, trenger ikke komme tilbake til Bislett på neste kamp. Jeg velger å ta med det positive jeg får fra Klanen. Det negative driter jeg i, sier Carew til Dagbladet.

Klanen svikter også

Bare 3481 tilskuere så bånnoppgjøret på Bislett søndag. Til og med Klanen svikter. Av de 6 000 medlemmene var det bare den indre kjernen på ca. 2000 som så oppgjøret mot Skeid.

-Ikke så rart når spillet er så dårlig. En Vålerenga-kamp er like interessant som en film av Vibeke Løkkeberg, sier Kjell Grønningen.