MEXICOS STJERNER: Mexico er VM-klare og landslagssjef Ricardo Pelaez sier ja til VM-sex - men ikke med hverandre. Her er laget representert ved Hugo Ayala, Guillermo Ochoa, Rafael Marquez, Jorge Torres, Oribe Peralta, Jesus Zavala. Christian Gimenez, Carlos Pena, Miguel Layun, Javier Aquino og Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Fernando Vergara, File
MEXICOS STJERNER: Mexico er VM-klare og landslagssjef Ricardo Pelaez sier ja til VM-sex - men ikke med hverandre. Her er laget representert ved Hugo Ayala, Guillermo Ochoa, Rafael Marquez, Jorge Torres, Oribe Peralta, Jesus Zavala. Christian Gimenez, Carlos Pena, Miguel Layun, Javier Aquino og Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Fernando Vergara, FileVis mer

- Spillerne får ikke ha sex med hverandre

Det sier Mexicos sportsdirektør.

(Dagbladet): Det er 61 dager til fotball-VM i Brasil starter og lagene er for alvor i gang med forberedelsene.

På en pressekonferanse måtte Mexicos sportsdirektør Ricardo Pelaez svare på hvordan laget forholder seg til sex under mesterskapet.

- For oss er sex tillatt i VM. Sex er en del av livet. Det er ikke noe problem, sier Pelaez ifølge Latin Times.

Mexico-sjefen fortsetter:

- Det er tillatt så lenge det skjer i moderate mengder. Men spillerne har ikke lov til å ha sex med hverandre, sier Pelaez.

Sex-ja fra Brasil Det er tydelig at sex-spørsmålet er noe som preger ulike pressekonferanser i forkant av VM.

Brasils landslagstrener Luiz Felipe Scolari går bort fra sexforbudet han ila i 2002-VM.

Da vant brasilianerne fotballmesterskapet, men flere av spillerne klaget etterpå på at de ikke fikk ha damebesøk i løpet av en hel måned.

MEXICO-SJEF: Mexicos Miguel Herrera og Ricardo Pelaez. Foto: AP Photo/Christian Palma
MEXICO-SJEF: Mexicos Miguel Herrera og Ricardo Pelaez. Foto: AP Photo/Christian Palma Vis mer

Italias landslagssjef sier følgende:

- Kvinner kan redusere stress og spenning, sier landslagssjef Cesare Prandelli ifølge Bild.

- Ikke mobil Costa Ricas landslagstrener, Jorge Luis Pinto, sier ja til sex, men nei til mobiltelefonbruk for spillerne.

I troppen blir trolig Aalesunds Michael Barrantes å finne, sammen med Rosenborgs Christian Gamboa om kneskaden leges i tide.

- Spillerne kan godt ha sex, men mobiltelefonbruk begrenses. Det blir ikke lov til å benytte mobiltelefoner i garderoben i forkant av kampene. Etter kampene er det greit, sier Pinto til radiokanalen RC.