Spillerne forventet at Ferguson skulle gå berserk da Cantona sparket tilskuer

- Vi kunne ikke tro det!

SLAPP UNNA: Eric Cantona fikk aldri skikkelig kjeft av Alex Ferguson, skal vi tro tidligere Manchester United-spiller Gary Pallister. Selv ikke etter at han sparket en tislkuer. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
SLAPP UNNA: Eric Cantona fikk aldri skikkelig kjeft av Alex Ferguson, skal vi tro tidligere Manchester United-spiller Gary Pallister. Selv ikke etter at han sparket en tislkuer. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere Manchester United-spiller Eric Cantona fikk ni måneders karantene etter at han karatesparket en Crystal Palace-supporter i 1995.

Det var Crystal Palace-fan Matthew Simmons som skjelte ut Manchester United-stjernen kokte fullstendig over for franskmannen, som svarte med å dele ut et karatespark over reklameskiltene.

En reaksjon som var i overkant, særlig for en fotballspiller.

Daværende Manchester United-manager Alex Ferguson var kjent for å gi spillerne berømte skyllebøtter, som ofte bli beskrevet som like kraftige som om man blir blåst i ansiktet av en hårføner.

Fikk ikke høre det Gary Pallister var i startoppstillingen den aktuelle dagen Cantona langet ut sparket, og forventet at Cantona skulle bli satt skikkelig på plass av Ferguson.

- Vi lurte alle på hvordan manageren vill behandle Eric etter den episoden, mimrer Pallister.

- Han hadde aldri fått «hårføneren». Så og si alle andre hadde, men ikke Eric. Vi lurte på om tiden endelig var kommer. Vi forventet at Fergie skulle gå berserk, sier den tidligere Manchester United-stopperen til Manchester Evening News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.