- Spillerne har god tid

Niso-leder Morgan Andersen lover ingen løsning i møtet med NFF-president Per Ravn Omdal i ettermiddag. For Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen og de andre spillerne er tålmodige. - De har god tid, sier Andersen til Dagbladet.no.

Møtet med Ravn Omdal kom etter initiativ fra fotballpresidenten, og i natt var Niso-leder Andersen og spillerne samlet for et strategimøte.

Anderson tok over forhandlingene fra rådgivere og agenter fredag ettermiddag. Etter spillernes trening i ettermiddag tar han trolig en eller to av spillerne med seg i forhandlingene.

- Vi har hatt en prat, og spillerne har snakket sammen seg i mellom. Nå har vi bekreftet standpunktene våre, sier Andersen.

Det betyr trolig at det utestengte spillerne holder på at de skal ha rettighetene til eget navn og ansikt i Norge.

- Kan bli enig i dag

Hva Ravn Omdal har med seg av forhandlingsvåpen til Manchester i ettermiddag, vil ikke Andersen spekulere i. Han er også usikker på hva som kommer ut av møtet.

- Alt eller ingenting kan skje, jeg forventer ingenting. Men vi kan bli enige i dag, sier han.

Andersen påpeker at siden Norges neste VM-kvalifiseringskamp spilles først 24. mars er det NFF og ikke spillerne som har presset på seg for å oppnå enighet om den omstridte markedsavtalen.

Disse fire spillerne er for tida utestengt fra landslaget: Ole Gunnar Solskjær, Steffen Iversen, Ronny Johnsen og Tore André Flo.

- Folket forstår spillerne

- Det sier seg selv at spillerne har god tid. Det er ingen hast for dem, sier Andersen og legger til at han tror folket i Norge støtter landslagsspillerne i kampen om rettighetene.

- Debatten har kommet seg inn på et riktig spor. Folket forstår nå hva som har skjedd.

Motparten i møtet, NFF-president Per Ravn Omdal, er allerede på plass i Manchester. Han vil ikke si noe om mulighetene for at konflikten løses allerede i dag.

- Jeg har ingen kommentar til pressen akkurat nå, sier Omdal til Dagbladet.no.

<B>HVEM ER MED?</B> Ole Gunnar Solskjær, Tore André Flo og Steffen Iversen stilte på lagbilde før Jugoslavia-kampen i EM. Nå er de utestengt sammen med Ronny Johnsen.