FORLATER KLUBBEN: Tom Nordlie er ferdig som KIL-trener etter sesongen. Foto: Jo Straube / Dagbladet
FORLATER KLUBBEN: Tom Nordlie er ferdig som KIL-trener etter sesongen. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

- Spillerne har sluttet å spise lunsjen som koster 40 kroner

Tom Nordlie ferdig i skakkjørte Kongsvinger.

Tom Nordlie slutter som Kongsvinger-trener etter sesongen. Den kriserammede 1.-divisjonsklubben går en høyst usikker framtid i møte.

Hedmarksklubben sliter tungt med dårlig økonomi. Kongsvinger er truet av konkurs og risikerer å miste profflisensen. Det vil i så fall føre til degradering fra 1. divisjon. Uansett er det klart at Nordlie ikke fortsetter i KIL etter at kontrakten hans går ut ved sesongslutt.

- Hadde det vært en viss satsing i Kongsvinger, så kan det være at jeg kunne blitt. Jeg har så vidt begynt å tenke på framtiden. Jeg har lyst til å være i fotballen, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

Søndag er Nordlie tilbake på gamle trakter når KIL skal spille bortekamp mot Start i Kristiansand. Han ledet sørlendingene til opprykk i 2004 og seriesølv i 2005.

- For å si det sånn: Samtaleemnet i garderoben er ikke hvordan vi skal slå Start. I dag var formannen inne i garderoben og informerte om situasjonen i klubben. Spillerne fikk halv lønn forrige måned og er lovet lønn om åtte dager. Vi trenerne har ikke fått noe. Spillerne har sluttet å spise lunsjen, som koster 40 kroner, og noen har ikke engang råd til bensin, opplyser Nordlie.

Kongsvinger er nummer ni på tabellen og har bare i teorien mulighet for å spille om kvalifisering til eliteserien.

(NTB)