- Spillerne har vært forberedt på dette

Berg håper Lyn greier seg.

NADDERUD (Dagbladet.no): • Stabæk - FC Lyn Oslo 1-1

Henning Berg var fornøyd med resultatet på Nadderud etter kampslutt.

Selv om de til tider ble satt under massivt press av et offensivt Stabæk-lag, red Lyn stormen av og tar med seg et poeng tilbake til Oslo vest.

- Ett poeng på Nadderud er mer en hva Rennes klarte, sier Hennig Berg.

- Vi gjør en grei kamp, spiller god fotball og er uheldige som ikke setter noen store muligheter.

Lillestrøm-klar

Henning Berg ble denne uken klar for Lillestrøm, men den tidligere Manchester United-stopperen tror ikke at det kommer til å gå utover lagets prestasjoner i den resterende delen av Tippeligaen.

- Alle spillerne har vært klar over dette lenge og vi har selvfølgelig snakket om dette. Vi gjør noe med det vi kan og det er å prestere ut sesongen, sier Berg.

UBERØRT: Lyn-trener Henning Berg fikk ny jobb i midtuka, men mener at Lillestrøm-jobben ikkke kommer til å gå utover Lyn resten av sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
UBERØRT: Lyn-trener Henning Berg fikk ny jobb i midtuka, men mener at Lillestrøm-jobben ikkke kommer til å gå utover Lyn resten av sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer

- Alle spillerne trives og vi kommer til å fortsette på samme måte.

Usikkerhet rundt «Soko»

Thomasz Sokolowski er en av Lyn-spillerne som står uten kontrakt etter sesongen.

Midtbanespilleren vet ikke hvor han spiller fotball etter sesongen, men gjør det klart at han er åpen for et eventuelt bytte.

- Jeg tenker ikke på noe bytte, men er åpen for det meste. Jeg vil ikke at intervjuet skal handle om meg, men heller om laget og de fantastiske supporterne som støtter oss gjennom tykt og tynt.

- Livet finner ut av seg selv, sier Sokolowski til Dagbladet.no.

- Spillerne har vært forberedt på dette
USIKKER PÅ FREMTIDEN: Tomasz Sokolowski har ikke tatt noen avgjørelse på hvor han kommer til å spille neste sesong, men åpner for et klubbskifte når kontrakten med Lyn går ut i høst.