- Spillerne har ytret ønske om forandring

Men styrelederen avviser at Nordlie må gå.

(Dagbladet.no): Tom Nordlie var ikke på onsdagens LSK-trening. Det førte til massive rykter om hans avgang, skriver Romerikes Blad.

Nordlies avgang blir avvist av LSK-ledelsen.

Ifølge TV 2 Sporten har Nordlie heller ikke lenger tillit i spillergruppen. Spillerutvalget i klubben var onsdag var i møte med det sportslig utvalget. Der skal spillerne ha uttrykt sin misnøye med trener Tom Nordlie.

Styreleder Per Mathisen bekreftet møtet overfor TV 2 Sporten.

- Det stemmer at vi har hatt et møte der spillerne har ytret ønske om forandring, sa han. Han opplyser at det var ledelsen som tok initiativ til møtet, ikke spillerne.Årsaken til at Nordlie ikke var på onsdagens trening var at treneren skal ha vært at LSK-treneren var på et seminar arrangert av Norges Fotballforbund i forbindelse med landskampen mot Uruguay.

Norske trenere med UEFA-lisens må være på et av to seminarer i NFF-regi i året. Cupfinaleseminaret i fjor gikk uten Tom Nordlie, i og med at han ledet LSK i cupfinalen.

Mathisen avviste at klubben har planer om noe som helst i forhold til treneren nå.

- Det skjer ingenting. At Tom Nordlie er på seminar hele onsdag. Det har vært klart lenge, sier han.

VAR PÅ SEMINAR: Ifølge LSK-styreleder var Tom Nordlie på seminar i forbindelse med Norge-Uruguay i dag. Derfor ledet han ikke dagens LSK-trening.
VAR PÅ SEMINAR: Ifølge LSK-styreleder var Tom Nordlie på seminar i forbindelse med Norge-Uruguay i dag. Derfor ledet han ikke dagens LSK-trening. Vis mer

Tom Nordlie leder LSK i tre treninger de neste dagene. De foregå torsdag, fredag og lørdag på kunstgresset, i og med at kampen mot Bodø/Glimt mandag går på slikt underlag.

(NTB)

- Spillerne har ytret ønske om forandring