FA-cupen:

Spillerne i den bitte lille klubben kan nesten ikke tro det: - Dette blir VM-finalen vår

Aldri før har klubben avansert til femte runde.

JUBELSCENER: Sutton-spillerne jubler etter triumfen mot Cheltenham i FA-cupen. Foto: NTB Scanpix
JUBELSCENER: Sutton-spillerne jubler etter triumfen mot Cheltenham i FA-cupen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Femte runde i FA-cupen ble trukket mandag kveld.

Der ble det klart at Non-League-laget Sutton skal møte storklubben Arsenal.

Sutton har allerede slått ut League Two-laget Cheltenham Town, AFC Wimbledon fra League One og Leeds, den gamle storheten som for tiden spiller i Championship.

Nå kommer altså 12 ganger FA-cup-vinner Arsenal på besøk i FA-cupens femte runde.

Sutton spiller sine hjemmekamper på Borough Sports Ground, som har en kapasitet på 5000 tilskuere. Altså 55 000 mindre enn Arsenals storstue Emirates.

- Jeg kan ikke tro det

Suttons assistentmanager Micky Stephens sa følgende til BBC etter trekningen:

- Jeg måtte sette meg ned, jeg kan ikke tro det. Jeg har vært Chelsea-supporter hele livet og krysset fingrene for å møte dem, men å møte Arsenal kunne ikke vært mye bedre, sa han.

- Craig Eastmond og Roarie Deacon har begge vært i Arsenal i sine yngre dager, og jeg har aldri sett dem juble så mye. Det er en fantastisk trekning, uttalte assistenten.

Opprømt manager

Også Sutton-manager Paul Doswell skal ha fått hakeslep etter det ble kjent at laget hans skulle møte Arsenal, skriver Daily Mail.

- Det var som jeg ble blåst i bakken. Vi har blitt trukket mot ett av de beste lagene i Europa. Å tenke på at Arsenal kommer til vårt lille fort er utrolig. Vi snakket om at kampen mot AFC Wimbledon var cupfinalen vår, og at kampen mot Leeds ble Champions League-finalen vår. Vel, dette vil være vår VM-finale, sa Doswell.

Regjerende mester Manchester United skal møte Blackburn på Ewood Park, Chelsea møter Wolverhampton og Huddersfield får Manchester City på besøk. Tottenham skal måle krefter med Fulham.

Millwall skal møte Derby eller Leicester. Wes Morgan reddet Leicester og sørget for omkamp med sin 2-2-scoring, tre minutter før full tid i den fjerde runden.