HAR FÅTT JOBBEN: Dagbladet TV møtte Ole Gunnar Solskjær i Manchester for to uker siden. Da svarte han på spørsmål om kritikken og om jobben. Reporter: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet Vis mer

Ole Gunnar Solskjær ny manager i Manchester United

Spillerne jubler for Solskjær: - Gratulerer, boss!

Her er det første reaksjonene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gamle og nye helter hyller ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær. I dag ble det klart at han får managerjobben i Manchester United på permanent basis.

Forsvarssjefen Chris Smalling var først ute med å gratulere den nye sjefen.

Angrepsjuvelen Marcus Rashford, som har blomstret veldig under Solskjær, er også tydelig lettet over at Solskjær nå har tatt over for alvor.

Også United-legendene applauderer ansettelsen av Solskjær. Den gamle forsvarskjempen Rio Ferdinand, som også er ekspertkommentator på tv, sier følgende:

En annen legende, som også har slått seg opp som ekspertkommentator, Gary Neville, er svært entusiastisk.

Harmeet Singh hadde ikke fått med seg at hans gamle trener hadde blitt fast ansatt i Manchester Untied da Dagbladet ringte. Han reagerte slik:

- Det er jo fantastisk! Veldig stort for norsk fotball. Ole Gunnar er en god trener som er flink med mennesker. Han får spillerne til å være på tå hev og er en litt utypisk norsk trener. Når ting går bra vil han ikke at vi skal legge oss bakpå, men han vil at vi skal spille fotball, sier Singh, og legger ekstra vekt på spille.

Singh hadde Solskjær som trener på Statoil-akademiet som 14-åring, og senere også i Molde. Han hyller sin gamle trener.

- Han får det beste ut av spillerne. Han står for en fotball som er offensiv. Vi spillerne får mye frihet til å være kreative, samtidig som det er en defensiv ramme der.

Mannen som sto i mål da Solskjær avgjorde Champions League-finalen i 1999, danske Peter Schmeichel, er også blant gratulantene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer