- Spillerne kom til meg og ba om å få slippe landslagsspill

Redknapps varsellampe til det engelske fotballforbundet.

UROVEKKENDE: Harry Redknapp hevder at flere av spillerne kom til ham og ba om å få slippe å spille på landslaget da han trente Tottenham. Foto: AP Photo/Sang Tan
UROVEKKENDE: Harry Redknapp hevder at flere av spillerne kom til ham og ba om å få slippe å spille på landslaget da han trente Tottenham. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Harry Redknapp er aller best kjent for sin iver når overgangsmarkedet er åpent i engelsk fotball.

Han er trener for Queens Park Rangers, som nylig rykket opp til Premier League, og har dessuten vært manager i Tottenham. Det er i den forbindelse han kommer med en uttalelse som kan virke urovekkende for engelsk landslagsfotball.

Ifølge Redknapp prøvde noen av spillerne hans i Tottenham å unngå landslagsspill.

- For mange trekker seg For det engelske landslaget har ikke hatt noen dans på roser i mesterskap de siste årene. Også årets VM, som skulle snu trenden, endte med skuffelse. Allerede før siste gruppespill-kamp er spilt, er England ute. Han kaller gruppa England har i gruppespillet for helt «midt på treet», selv Italia og Uruguay.

Og at engelske fotballspillere tilsynelatende prøver å unngå å spille landslagsfotball, er trolig ikke ønskelig fra det engelske fotballforbundet.

- Jeg synes at når vi går inn i mesterskap, enten det er U17, U19 eller U21, så er det for mange som trekker seg. Det virker som om alle har en unnskyldning, og jeg kan si at da jeg var i Tottenham, som da hadde flere landslagsspillere, var det to eller tre spillere som ikke ville spille for England, sier Redknapp til BBC Radio ifølge The Guardian.

- Jeg vil ikke spille den Faktisk skal det ha vært slik at spillerne kom til Redknapp og ba om hjelp for å slippe unna.

UTE: England, her representert ved keeper Joe Hart og Wayne Rooney, er allerede ute av VM. Foto: AP Photo/Matt Dunham
UTE: England, her representert ved keeper Joe Hart og Wayne Rooney, er allerede ute av VM. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

- De kunne komme til meg ti dager før og si "Gaffer, få meg ut av den kampen. Jeg vil ikke spille den". Slik var det. Jeg svarte "Du spiller for landet ditt, du burde ønske å spille, sier Redknapp.

Han fortsetter:

- De ville si at "Kjæresten min og jeg får barn om fire uker, og jeg vil ikke spille". Men det er sannheten, så det får deg til å lure. Og jeg tror det bare kommer til å bli verre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer