Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spillerne mener Mix Diskerud er MLS-ligaens mest overvurderte

Spillerundersøkelse.

KOMMER DÅRLIG UT: Mikkel Diskerud er av spillerne selv rangert som den mest overvurderte spilleren i Major League Soccer (MLS). Photo: Thomas Eisenhuth/dpa
KOMMER DÅRLIG UT: Mikkel Diskerud er av spillerne selv rangert som den mest overvurderte spilleren i Major League Soccer (MLS). Photo: Thomas Eisenhuth/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mikkel Diskerud er av spillerne selv rangert som den mest overvurderte spilleren i Major League Soccer (MLS).

I en undersøkelse gjort av ESPN, der 123 spillere fikk være anonyme, ble New York Citys «Mix» plassert øverst av de overvurderte sammen med Torontos FCs Jozy Altidore.

Totalt 38 spillere kom på listen av spillere som ble regnet som overvurderte av spillerne selv.

25 år gamle Diskerud scoret fire mål i sin første sesong i MLS. Den tidligere Rosenborg-spilleren har 37 landskamper for USA, men var for det meste ubenyttet reserve under USAs VM-kvalifiseringskamper sist november.

Bak Diskerud og Altidore, fulgte Diskeruds lagkamerater Frank Lampard og Andrea Pirlo på den lite hyggelige overvurdertlisten.

På plass fem til åtte finner vi spillerne Steven Gerrard (LA Galaxy), Giovani dos Santos (LA Galaxy), Michael Bradley (Toronto) og Clint Dempsey (Seattle).

Diskerud skal ha en årslønn på 6,3 millioner kroner. Han er den eneste på topp-10-listen som ikke har en årslønn på 17 millioner kroner eller mer, ifølge oversikten offentliggjort av spillernes egen fagforening sist september.

New York Red Bulls DAX McCarty og Darlington Nagbe fra Portland Timbers topper listen over MLS-ligaens mest undervurderte spillere.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart