- Spillerne mine er svært slitne

Men seier mot Norge er viktig for Bosnia-treneren.

Bosnias landslagstrener har stort sett bare problemer i fanget før Norge-kampen onsdag. Men Fuad Muzurovic angriper likevel.

Etter 2-3-tapet borte mot Hellas lørdag, er bosnierne ute av kampen om en EM-plass.

- Nå må vi tenke på seedingen for VM-kvalifiseringen. Derfor er det bare tre poeng som betyr noe for oss mot Norge. Jeg vil spille offensivt i en 4-3-3-formasjon, sa Muzurovic sundag.

Han må unnvære både Mirko Horvic (rødt kort) og Elvir Rahimic (gule) mot Norge. I tillegg er det ikke så mye bensin igjen på tanken etter Aten-turen.

- Spillerne mine er svært slitne. Vi måtte klare oss med ti mann i nesten en omgang mot Hellas.

At John Carew ikke spiller, har Muzurovic fått med seg.

- Men Norge er ikke bare Carew. De er et sterkt lag.

Bosnia vant 2-1 på Ullevaal i vår, men har bare vunnet to av fem hjemmekamper i kvalifiseringen så langt.

TRØTTE BEIN: Bosnia måtte klare seg med én mann mindre i nesten en omgang mot Hellas. Mot Norge er to spillere utestengt på grunn av kort, i tillegg er spillerne slitne. Foto: AFP
TRØTTE BEIN: Bosnia måtte klare seg med én mann mindre i nesten en omgang mot Hellas. Mot Norge er to spillere utestengt på grunn av kort, i tillegg er spillerne slitne. Foto: AFP Vis mer

Både Ungarn (3-1), Hellas (4-0) og Moldova (1-0) har reist hjem som vinnere.

(NTB)

<B>TENKER NESTE KVALIK:</B> Bosnia-trener Fuad Muzurovic har gitt opp å komme til EM. Men nå tenker han på seedingen foran VM-kvalifiseringen - og derfor er seier mot Norge viktig for Bosnia.