Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spillerne skal vise seg fram for Drillo

Spillerne i Vålerenga fikk vite om ansettelsen av Egil Olsen klokken ti tirsdag morgen. Da NTB traff dem på trening et par timer senere hadde ikke spillergruppa fått diskutert i plenum, men stemningen var positiv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han har jo utrolige kunnskaper, særlig om organisering og hvordan man får et lag til å fungere sammen. Det er der vi henger etter, sier Bjørn Viljugrein, som også trekker fram det positive i at spillerne må vise seg fram «på nytt».

- Nå står på en måte alle likt. Alle må vise seg fram igjen og det kan heve intensiteten på treningene, sier Viljugrein.

Espen Musæus er enig.

- Når man skal vise seg fram for en ny mann, så gjør man litt ekstra, sier Musæus, som ikke har tro på de store taktiske endringene.

- En trener som kommer inn sånn midt i sesongen kan ikke gjøre så utrolig mye. Det er gjennom vinteren man legger opp spillestilen og slikt, mener Musæus.

Dag Riisnæs har selv spilt landskamper under Drillo, men kjenner ham ikke så godt.

- Det er en stund siden jeg var på landslaget. Men jeg har jo registrert at han har gjort det bra siden, smiler han.

- Jeg er positiv. Jeg regner med at dette blir til alles beste, sier Riisnæs.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!