Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillerne slåss til Hareide fikk se hvem som vant

Det gikk hardt for seg i Molde mens Solskjær hadde Åge Hareide som trener. Ønsket om testosteron og guts er like sterkt i dagens Molde.

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

Molde (Dagbladet): I lørdagens Dagbladet fortalte Solskjær om de mange slåsskampene han har opplevd i Uniteds garderobe. Men allerede under Åge Hareide i 1995 og 96, fikk Solskjær se hvor hardt det kunne går for seg.

-Jeg spilte da sammen med gærninger som Flaco, Sindre Rekdal og Berdon Sunderland. Herregud, da disse karene røyk i hop i vill slåsskamp gikk det for seg, forteller han til Dagbladet.  

Så busta føyk Den tiden var Molde trent av dagens Viking-trener, Åge Hareide, og hans assistent Jarl Torske.  

- Da ble Jarl bekymret og gikk bort til Åge og spurte med lav stemme: - Skal vi ikke bryte inn og stoppe dem, forteller Solskjær.  

Åge Hareide, som var velkjent for sin måte å skape høy temperatur før Molde møtte Rosenborg, likte slåsskampene mellom den illsinte spanjolen Flaco, gossingen Berdon Sunderland og romsdallingen Sindre Magne Rekdal. Hareide svarte nei på Torskes anmodning.  

«Nei, dette vil jeg se på. Jeg vil se hvem som vinner sa Åge».

Han ville se hvem som kunne stå opp for seg selv, humrer Solskjær.  

Tapt på forhånd Temperament og vinnervilje er noe Solskjær håper skal bre seg ytterligere i Molde-laget han i dag er sjef for.
Selv om han og hardhausen Mark Dempsey har forsøkt å bygge opp tøffheten i stallen, innrømmer Solskjær at de ikke har lykkes helt.  

- Håper du at Molde går på banen mot Haugesund i kveld med like stor vinnervilje som for eksempel mot Rosenborg?  

- Ja det får jeg pinadø håpe at dem gjør. For du skulle sett dem i gangen her ute før kampen mot Rosenborg, det lyste av dem at de trodde Rosenborg skulle vinne. Hadde de hatt troa på seg selv, hadde vi knust Rosenborg, sier Solskjær engasjert.  

Men han forsikrer om at han er forberedt på et tøft borteoppgjør.  

-Vi reiser nedover søndag med chartret privatjet og møter et lag som er i form. De tapte bare én kamp hjemme i fjor, det var mot Molde. Jeg håper Magne Hoseth og Makthar Thioune er klar til å spille kampen, sier Solskjær til slutt.  

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media