BRÅK INTERNT: Garry Monk har ikke fått noen drømmestart som sjef i Swansea. Med bare én seier på de siste ni seriekampene er "Svanene" på full fart inn i nedrykksstriden, og nå har det også oppstått bråk i spillergruppa. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB Scanpix
BRÅK INTERNT: Garry Monk har ikke fått noen drømmestart som sjef i Swansea. Med bare én seier på de siste ni seriekampene er "Svanene" på full fart inn i nedrykksstriden, og nå har det også oppstått bråk i spillergruppa. Foto: REUTERS/Rebecca Naden/NTB ScanpixVis mer

Spillerne sloss på trening. - Klubben liker det ikke, men vi skjønner det

Kokte over.

(Dagbladet): Vårsesongen har vært et skuffende kapittel for Swansea.

På de siste ni kampene har de hvitkledde kun notert seg for én trepoenger, og i forkant av 0-1-tapet for Chelsea rant begeret over for flere av spillerne.

Klubben bekrefter nå at det var en episode med slåssing på treningsfeltet. Det skriver The Guardian.

- Ja, det var et par hendelser mellom enkelte spillere. Dette er noe klubben ikke på noen måte liker, men vi skjønner det, sier en talsmann for klubben.

- Vi tok tak i hendelsen der og da, og alle har gått videre. Laget hadde akkurat kommet tilbake etter et skuffende resultat mot Hull, og frustrasjonen fikk utløp da det kokte over under en treningsøvelse.

I skrivende stund befinner Swansea seg fortsatt på trygg grunn, men veien ned til Fulham på 18. plass er bare tre poeng. Effekten av trenerskiftet fra danske Michael Laudrup til Garry Monk i februar har med andre ord ikke hatt den ønskede effekten.

Waliserne har riktignok alt i egne hender. I løpet av sesongens fire siste kamper tar de imot Aston Villa og Southampton hjemme på Liverty Stadium, mens de skal gjeste Newcastle og Sunderland.

- Det er mange vinnere i dette laget, og de vil gjøre ferdig det de har startet på. Du trenger bare å se på den jobben de la ned mot Chelsea på søndag med 10 spillere for å skjønne det. Det så ut som et lag som slåss for hverandre, ikke mot hverandre, sier talsmannen.