Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillerne sløvet vekk

TRONDHEIM (Dagbladet): - Spillerne sløvet vekk. Det skjedde jo ingen ting. Jeg ville ikke tillatt dette, sier RBK-trener Trond Sollied, dagen etter landskampen mot Albania.

I likhet med kollega Nils Arne Eggen, vil Sollied ikke uttale seg om Dagbladets forslag om at Rosenborg bør overta landslagets jobb.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det er sikkert nok av dem som har det, sier Trond Sollied som ellers serverer klar tale når det gjelder det han så på Ullevaal onsdag kveld. Sol-lied ville forlangt høyere press - også mot et ballsikkert lag som Albania.

- Vi må risikere noe. Hvis vi hadde fått et mål eller to, kunne vi gått tilbake i grunnstilling, mener Trond Sol-lied.
- Hygget du deg de første 45 minuttene?

- Jeg kjøpte en pølse med brød - og den smakte utmerket, svarer RBK-trener Trond Sollied.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling