Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillerne stiller for mange spørsmål

Alt var bedre før, Keane?

• Premier League direkte: Fire kamper i kveld

(Dagbladet.no) Roy Keane er oppgitt igjen. Han pleier å være litt frustrert når overgangsvinduene er åpne.

Tidligere har han messet om at ingen vil til Sunderland og at alle vil bo i London. Den tidligere midtbanekrigeren har klaget over at fotballkonene bestemmer for mye - og fruene innrømmet at de har mye makt.

Nå er han frustrert over at fotballspillerne han prøver å lokke til Sunderland er for kritiske til opplegget og planene hans.

- Jeg har snakket med noen spillere nå som stiller for mange spørsmål, og da tenker jeg bare «Nei!», sier Keane til The Guardian.

- Hvilke andre vil du kjøpe?

I dette overgangsvinduet har Sunderland-manageren sikret seg Jonny Evans og Phil Bardsley fra Manchester United, Jean-Yves Mvoto fra PSG, Stephen Wright fra Stoke og Rade Prica fra Aalborg.

Men flere ganger har han altså trukket seg fra forhandlingene, fordi spillerne han har ønsket seg har stilt for mange og feil spørsmål.

LEI IGJEN: Roy Keane liker ikke at spillerne stiller ham så mange spørsmål i forhandlingene. Foto: REUTERS
LEI IGJEN: Roy Keane liker ikke at spillerne stiller ham så mange spørsmål i forhandlingene. Foto: REUTERS Vis mer

- Det er snakk om litt for mange «Hvilke andre har du tenkt til å kjøpe?»-spørsmål. Det gjør meg ingenting om spillerne spør om lokalområdet eller hvilke skoler barna bør gå på, men nå forsida stiller de rett og slett for mange spørsmål, sier Keano.

Om ikke alt var bedre før mener Roy Keane at ting var enklere da shortsene var kortere og lønningsposene betydelig lettere.

- Da jeg gikk til Nottingham Forest og seinere til Manchester United stilte jeg ikke Brian Clough eller Sir Alex Ferguson ett spørsmål. De fortalte meg ting.

I poengnød

Keane håper han kan gi Prica og Bardsley sine debuter hjemme mot Birmingham i kveld.

- De ville komme til Sunderland og avtalene deres var problemfrie å få i land. Vi trenger spillere som det ikke er noe tull med og som er klare for trening, sier Keane.

Og at Sunderland trenger hjelp er det ingen tvil om. Gutta fra nordøst har slitt etter opprykket, og ligger hakket under nedrykksstreken når det gjenstår 15 kamper. Kveldens oppgjør mot bunnkollega Birmingham blir en av flere nøkkelkamper framover.

Det er likevel ikke slik at Sunderland er hektet av, for det er bare to poeng opp fra 18. til 13. plass.

image: - Spillerne stiller for mange spørsmål
FIKK KLARE BESKJEDER: Roy Keane forteller at han ikke stilte noen spørsmål da han skrev under for Manchester United. I stedet fikk han klare beskjeder fra Sir Alex Ferguson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media