Spillerne støtter Semb

- Det er ingen grunn til å bytte landslagstrener. Skifte av trener hjelper heller ikke, sier Chelsea-proffen Tore André Flo til Dagbladet. I likhet med resten av landslagsgjengen, ønsker han at Nils Johan Semb fortsetter.

Orker ikke mer

Samtlige landslagsspillere Dagbladet har snakket med mener at Semb må fortsette. En dårlig start på VM-kvalifiseringen er ikke grunn god nok til å gi seg.

- Nils Johan er den eneste treneren som har fått Norge til et EM. Selv om VM-sjansene ikke er så store lenger, ser jeg ingen grunn til at han skal vurdere stillingen sin. Han gjør en god jobb som trener, sier Tore André Flo.

- Han får heller vurdere situasjonen hvis Norge ikke kommer til VM om to år. Det er altfor tidlig å trekke seg nå. Et trenerskifte er heller ingen god løsning, sier Bent Skammelsrud.

- Det er ikke Nils Johans skyld at landslaget ennå ikke har vunnet i VM-kvalifiseringen. Sammen må vi snu den situasjonen som har oppstått. Semb har full støtte hos spillerne, sier Bent Skammelsrud.

Landslagskaptein Henning Berg sier at han blir veldig overrasket hvis forbundet ansetter en ny trener.

- Alle skal ta skyld etter de dårlige resultatene i høst. Det blir feil når treneren vurderer sin stilling. Vi har vært best i alle tre VM-kampene. At vi ikke får ballen i mål, kan ikke Nils Johan lastes for. Han er en av de beste trenerne jeg har hatt, sier Berg.