- Spillerne tror ikke på Ince

Uro i Blackburn.

(Dagbladet.no): Bare halvannen måned etter at Paul Ince ble utnevnt til ny manager i Blackburn, ulmer det angivelig i spillergruppa.

Ifølge Daily Mail står 40-åringen i fare for å «miste garderoben».

- Vi har gått fra et godt organisert og velsmurt støtteapparat til noe som føles som om det er lappet sammen. Mange av oss ønsket å gi ham en sjanse og se hvordan det gikk, men det ser ikke bra ut, siteres en spillerkilde på.

Tidligere manager Mark Hughes har allerede tatt med seg fire av medarbeiderne fra Blackburn til sin nye klubb Manchester City, og sjefsspeider Mike Rigg forventes å bli femtemann.

Det er assistentmanager Ray Mathias som leder de fleste treningene, men heller ikke her skal spillerne være nevneverdig imponerte.

Daily Mail skriver at Ince er langt unna de nøyaktige og vitenskapelige treningsmetodene som Mark Hughes sto for.

Han har også mistet to av sine aller beste spillere i David Bentley og Brad Friedel. Inn har tabbeforfulgte Paul Robinson kommet, mens en gammel ringrev som Robbie Fowler har blitt invitert på prøvespill.

Slikt bidrar neppe til å berolige Blackburn-fansen foran seriestarten.

OVERTOK FOR HUGHES: Men spillerne er angivelig ikke imponert over måten Paul Ince har ledet laget på, skriver Daily Mail. Foto: REUTERS
OVERTOK FOR HUGHES: Men spillerne er angivelig ikke imponert over måten Paul Ince har ledet laget på, skriver Daily Mail. Foto: REUTERS Vis mer

Bentley påstås for øvrig å ha vist seg fra en demonstrativ side de siste dagene før overgangen til Tottenham. Da en trener beordret ham til å gjøre 20 pushups fordi han sto med armene i kors, skal Bentley ha marsjert vekk i protest.

Ince virker i hvert fall å ha tro på Morten Gamst Pedersen.

- I de kampene jeg har spilt i sommer har jeg tatt alle dødballene, sa han til Nordlys nylig.

<B>FÅR TILLIT:</B> Morten Gamst Pedersen har fullt dødballansvar under Ince.