Spillerne trygler Drillo om å bli

BISLETT (Dagbladet): Vålerenga-spillerne trygler Egil Drillo Olsen om å fortsette i klubben etter at kontrakten hans går ut 5. november. - Han har gjort alle spillerne bedre, sier John Carew. - Han er en juvel, sier Kjell Roar Kaasa. - Jeg har lyst til å fortsette i Vålerenga, sier Drillo til Dagbladet etter at tippeligakontrakten var sikret i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Drillos dilemma er at han vil fortsette både i fotballforbundet og i Vålerenga.

- Jeg må nok tenke meg om et par-tre uker. Trolig blir det nok et enten/eller. Sjansene for at jeg fortsetter i Vålerenga, vurderer jeg til 50-50. Foreløpig har jeg kontrakt med klubben til etter bortekampen mot Besiktas i cupvinnercupen 5. november, sier Drillo etter gårsdagens 1-0 seier over Tromsø.

Han har ikke fått noen tidsfrist av Vålerenga med å svare. Blant spillerne er det bare ett ønske:

- Fortsett å trene oss, Drillo!

Superlativene står i kø.

- Han er en flink pedagog, med veldig klar tale. Fotballfaglig er Drillo en juvel. Han har både fått oss til å tenke annerledes og bli bedre fotballspillere, sier Kjell Roar Kaasa.

- Han har gitt hele laget et løft. Alle spillerne er blitt bedre siden han kom, sier John Carew. - Vi trenger ham like mye i fortsettelsen. Vålerenga har mye uavgjort, og masse spennende på gang. På sikt kan vi bli et mesterlag, sier lagkaptein Tore Krogstad.

- Landets beste

Hai Ngoc Tran nøler ikke med å si at Drillo er den beste fotballtreneren i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer