Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillerne var ikke mentalt forberedt

Wenger misfornøyd etter å ha tapt mot Sunderland.

HELDIG SCORING: Darren Bent sklir inn det avgjørende målet bak en utrusende Manuel Almunia. Foto: Scanpix
HELDIG SCORING: Darren Bent sklir inn det avgjørende målet bak en utrusende Manuel Almunia. Foto: Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Sunderland - Arsenal 1-0

Arsenal hadde scorer flest mål i Premier League før dagens kamp mot Sunderland, men med toppscorer Robin van Persie ute med skade fant aldri Arsene Wengers menn nettmaskene.

-
Vi var ikke på vårt vanlige nivå. Noen av spillerne var ikke mentalt forberedt på en kamp som dette. Etter en landslagspausen er det viktig å finne fokus igjen, sier Wenger til SkySports etter kampen.

- Det er opp til oss som lag å raskt få tilbake riktig fokus og vise kvalitet. For å vinne ligaen må en kunne prestere best mulig hele tiden.

- Gjør en ikke det taper vi kamper som den i dag.

Arsenal hadde presset gjennom store deler av kampen, men Sunderland var langt fra ufarlige og tok ledelsen etter 72 minutter.

Darren Bent har scoret jevnt og trutt for Sunderland i år, og scoret sitt niende mål for sesongen etter at han litt heldig fikk ballen på fem meter fra Paulo da Silva etter en corner.

Den tidligere Charlton og Tottenham-spissen sklei ballen inn bak en utrusende Almunia til ellevil Sunderland-jubel.

Arsenal kastet inn Theo Walcott og Carlos Vela for å få utligningen, men klarte aldri å overliste Martin Fulop og Sunderland-forsvaret.

Sunderland sikret seg dermed sin sjette seier for sesongen, mens Arsenal gikk av banen uten å score for første gang denne sesongen og ligger nå åtte poeng bak Chelsea.

Det kan bety at tittelhåpet er over for Arsenal.

- Det er ikke bekrymrende, men frustrerende. Jeg vet vi har kvalitetene som trengs, men når vi presterer som i dag er det frustrerende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media