Spillerne vil ha Keegan

De engelske landslagsspillerne samler seg bak trener Kevin Keegan. Laget vil at Keegan skal fortsette i jobben, til tross for den raske hjemturen fra EM.

Mange har spurt seg om Keegan er verdig til jobben etter at England tapte to av EM-kampene sine og røk ut av turneringa. Keegan har kontrakt med landslaget til etter VM i 2002, men trenere i England sitter ikke alltid trygt etter dårlig innsats.

Riktig mann

Martin Keown og Sol Campbell mener begge at Keegan er riktig mann til å lede England inn i VM-kvalifiseringa.

- Kevin har støtten fra alle spillerne her, og jeg håper han fortsatt er i jobben i neste turnering, sier Campbell til nettstedet Sportinglife.

- Det er ingen problemer med han. Han jobber utrolig hardt, han vil at vi skal vinne - og vi vil spille for han.

Bare begynnelsen

Arsenal-backen Keown forsetter:

- Dette er den første turneringen av såpass størrelse for treneren og en del av spillerne. Vi lærer av erfaringen og jeg er sikker på at vi kan bevege oss framover.

- Dette er bare begynnelsen. Keegan vil ha lært mye og vi spillere sg. Vi håper nå vi vil gå videre til bedre tider, sier Keown med VM 2002 i sikte.

Grønt lys fra FA

Det engelske fotballforbundet gir også Keegan tillitt. Treneren har fått grønt lys til å begynne forberedelsene til VM-kvalifiseringen. FA avfeier all kritikken mot Keegan, og mener han er rett mann for jobben.

- Vi er hundre prosent overbevist om at Kevin er riktig mann til å føre oss framover, sier Adam Crozier i en uttalelse fra forbundet.

- Han snakker klart og ærlig om hva problemene har vært, og jeg tror virkelig at Kevin er riktig mann til å forme laget.