Spillerne vil ha Keegan

De engelske landslagsspillerne samler seg bak trener Kevin Keegan. Laget vil at Keegan skal fortsette i jobben, til tross for den raske hjemturen fra EM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange har spurt seg om Keegan er verdig til jobben etter at England tapte to av EM-kampene sine og røk ut av turneringa. Keegan har kontrakt med landslaget til etter VM i 2002, men trenere i England sitter ikke alltid trygt etter dårlig innsats.

Riktig mann

Martin Keown og Sol Campbell mener begge at Keegan er riktig mann til å lede England inn i VM-kvalifiseringa.

- Kevin har støtten fra alle spillerne her, og jeg håper han fortsatt er i jobben i neste turnering, sier Campbell til nettstedet Sportinglife.

- Det er ingen problemer med han. Han jobber utrolig hardt, han vil at vi skal vinne - og vi vil spille for han.

Bare begynnelsen

Arsenal-backen Keown forsetter:

- Dette er den første turneringen av såpass størrelse for treneren og en del av spillerne. Vi lærer av erfaringen og jeg er sikker på at vi kan bevege oss framover.

- Dette er bare begynnelsen. Keegan vil ha lært mye og vi spillere sg. Vi håper nå vi vil gå videre til bedre tider, sier Keown med VM 2002 i sikte.

Grønt lys fra FA

Det engelske fotballforbundet gir også Keegan tillitt. Treneren har fått grønt lys til å begynne forberedelsene til VM-kvalifiseringen. FA avfeier all kritikken mot Keegan, og mener han er rett mann for jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer