Spillernes beste venn

En hest som er til å stole på.

 Grunn til å smile. Med en hest som Playful, er det grunn til å smile. I V65-avslutningen på Bjerke er hesten spillernes venn igjen.  Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Grunn til å smile. Med en hest som Playful, er det grunn til å smile. I V65-avslutningen på Bjerke er hesten spillernes venn igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Spillerne kan stole på Playful.
Hesten som er i form hele året skal ut i V65-omgangen på Bjerke onsdag.

-Ja, det kan jo virke som hesten alltid er i form, ler Geir Vegard Gundersen.
-Men vi følger med ham hele tiden og gir ham små pauser og behandler ham om det er noe, når han har travet et svakere løp enn normalt, forteller Gundersen.
Fasit viser at Gundersen vet hva han driver med.

Playful er spillernes beste venn.
I år har hingsten startet i 17 løp. Han har vært først i mål fem ganger. Og fire ganger har han vært nest best. Sist var det bare landets ener Yarrah Boko som var foran ham i mål.
I fjor endte hingsten på trippelen i mer enn halvparten av de gangene han var i banen. Året før endte med samme resultat.

Det er lønnsomt å spille på Playful.

Satser på teten

Sist leverte Playful en flott spurt fra køplass. Hesten leverer varene fra alle posisjoner.
Onsdag avslører Gundersen en annen taktikk.
-Jeg kjører for teten denne gang, sier Gundersen. Han tror ikke kusken til startraske S.J.'s Gold er særlig interessert i å kjøre i tet over mellomdistanse.
Egentlig gjelder det samtlige som har startspor i første rekke bak bilen. Alle bør være svært lystne på ryggen til den uvanlig pålitelige hesten.
-Jeg ser på det som en stor vinnersjanse. Jeg tror Evidence Ås er den hardeste konkurrenten, sier Gundersen.

To bra til

Geir Vegard Gundersen var en snartur i Frankrike mandag og kjørte Tinita Love på sagnomsuste Vincennes. Han var fornøyd, selv om det ble oppløpsgalopp og null i premie.
-Hun viste at hun duger. Men det er knalltøft for henne i Frankrike. Siden hun har så høyt grunnlag, må hun ut og møte de beste, forteller Gundersen.
Men han kommer til å reise for å kjøre henne flere ganger på koksgrusen i den franske hovedstaden.
-Det vil jeg veldig gjerne. Det er spesielt å kjøre på Vincennes.
Her hjemme går det mer i rutine. Jeg er mer vant til oppgavene, forteller Gundersen, som har tre interessante kuskeoppdrag denne onsdagskvelden på Bjerke.

-Lome Brage er en god tre-åring. Han er god nok til å vinne, men det er en galoppfare her. Han er urutinert, men han er også god. Han er brukbar fra start.
Juliano Diamond, som starter i niende løp har kapasitet. Han kan bli hissig når starten går. Men han er god nok, om han besinner seg litt.

Men det er Playful som er den store vinnersjansen, avslutter Geir Vegard Gundersen.