Spillernes beste venn

En hest som er til å stole på.

Grunn til å smile. Med en hest som Playful, er det grunn til å smile. I V65-avslutningen på Bjerke er hesten spillernes venn igjen.  Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Grunn til å smile. Med en hest som Playful, er det grunn til å smile. I V65-avslutningen på Bjerke er hesten spillernes venn igjen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Spillerne kan stole på Playful.Hesten som er i form hele året skal ut i V65-omgangen på Bjerke onsdag.

-Ja, det kan jo virke som hesten alltid er i form, ler Geir Vegard Gundersen.-Men vi følger med ham hele tiden og gir ham små pauser og behandler ham om det er noe, når han har travet et svakere løp enn normalt, forteller Gundersen.Fasit viser at Gundersen vet hva han driver med.

Playful er spillernes beste venn. I år har hingsten startet i 17 løp. Han har vært først i mål fem ganger. Og fire ganger har han vært nest best. Sist var det bare landets ener Yarrah Boko som var foran ham i mål.I fjor endte hingsten på trippelen i mer enn halvparten av de gangene han var i banen. Året før endte med samme resultat.

Det er lønnsomt å spille på Playful.

Satser på teten

Sist leverte Playful en flott spurt fra køplass. Hesten leverer varene fra alle posisjoner. Onsdag avslører Gundersen en annen taktikk.-Jeg kjører for teten denne gang, sier Gundersen. Han tror ikke kusken til startraske S.J.'s Gold er særlig interessert i å kjøre i tet over mellomdistanse.Egentlig gjelder det samtlige som har startspor i første rekke bak bilen. Alle bør være svært lystne på ryggen til den uvanlig pålitelige hesten.-Jeg ser på det som en stor vinnersjanse. Jeg tror Evidence Ås er den hardeste konkurrenten, sier Gundersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer