- Spilleropprør i Manchester U

Misnøye med assistent.

(Dagbladet.no): Manchester United har ikke bare oppkjøpskåte Malcolm Glazer å bekymre seg for.

Ifølge The Sun byr også spillerne på problemer. De skal ha gitt klart uttrykk for at de misliker lederstilen til Carlos Queiroz.

Portugiseren er assistent til managerlegende sir Alex Ferguson. Men Queiroz skal ha fått stadig mer innflytelse over trening, taktikk og laguttak odenne sesongen.

Det er veteranene som steiler mot den tidligere Real Madrid-treneren, mener avisa, og protestene skal ha kommet klart fram etter helgas tap mot Norwich.

Sir Alex hentet Queiroz tilbake til Old Trafford da treneren mistet jobben i Real i fjor.

Uten at det ga noen positiv virkning på årets sesong. Manchester United kan ende opp uten et eneste trofé, FA-cupen er det siste håpet.

Sir Alex uttalte nylig at han er tilfreds med sesongen dersom FA-cupen går til Old Trafford, fordi konkurransen er blitt tøffere i Premier League.

Sjefen har ikke Queiroz med seg på det.

OPPRØR FRA VETERANENE: Det skal være gamlegutta, ikke unge spillere som Wayne Rooney, som gjør opprør mot United-assistenten. Foto: SCANPIX/EPA
OPPRØR FRA VETERANENE: Det skal være gamlegutta, ikke unge spillere som Wayne Rooney, som gjør opprør mot United-assistenten. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer

- Vi kan ikke si at sesongen har vært god hvis vi vinner FA-cupen. Forventningene til Manchester United er å gå så langt som mulig i Europa, og vår førsteprioritet er alltid ligaen. Hvis vi aksepterer at FA-cupseier gir en god sesong, så er vi ikke på det nivået alle forventer av oss, sier Queiroz ifølge The Independent.

SJEF OG SJEF: Storbritannias største avis hevder at Carlos Queiroz, ikke sir Alex Ferguson, styrer United-laget.