Spilleropprør i Newcastle

Big Sam innrømmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Med ett poeng på de fem siste kampene er Sam Allardyce ikke lenger en populær manager hos Newcastle-fansen.

I dag forteller sjefen at han heller ikke har spillerne med seg på St. James\' Park.

- Det er mye jeg holder på med som spillerne ikke liker. Det er fordi de er spillere og jeg er manageren, sier Allardyce til The Times.

Irland-keeper Shay Given skal være en av Newcastle-stjernene som er kritisk til den tidligere Bolton-sjefen. Allardyce avviser at Michael Owen, lagets største stjerne, er en annen.

Uansett mener Big Sam at det ikke betyr noe. Fotballspillere trenger nemlig noen til å tenke for dem.

- Jeg vet hva som er rett for dem, mye bedre enn de vet selv. I dagens politisk korrekte samfunn tror mange at slikt forstyrrer, men det er dagligdags for enhver manager, sier 53-åringen til avisa.

Ifølge Allardyce trener han toppidrettsutøvere som må beordres til å spise og drikke etter kamper. Ellers skjer det ikke.

- Når du begynner å gjøre ting riktig så er det mange av spillerne som ikke liker det, men jeg gjør det for laget og ikke bare én eller to personer. Noen går så til avisene, og de som har gjort det tror kanskje de oppnår noe. Men det gjør meg bare enda mer innbitt og sterkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer