Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spilleropprør i Newcastle

Big Sam innrømmer.

(Dagbladet.no): Med ett poeng på de fem siste kampene er Sam Allardyce ikke lenger en populær manager hos Newcastle-fansen.

I dag forteller sjefen at han heller ikke har spillerne med seg på St. James\' Park.

- Det er mye jeg holder på med som spillerne ikke liker. Det er fordi de er spillere og jeg er manageren, sier Allardyce til The Times.

Irland-keeper Shay Given skal være en av Newcastle-stjernene som er kritisk til den tidligere Bolton-sjefen. Allardyce avviser at Michael Owen, lagets største stjerne, er en annen.

Uansett mener Big Sam at det ikke betyr noe. Fotballspillere trenger nemlig noen til å tenke for dem.

- Jeg vet hva som er rett for dem, mye bedre enn de vet selv. I dagens politisk korrekte samfunn tror mange at slikt forstyrrer, men det er dagligdags for enhver manager, sier 53-åringen til avisa.

Ifølge Allardyce trener han toppidrettsutøvere som må beordres til å spise og drikke etter kamper. Ellers skjer det ikke.

- Når du begynner å gjøre ting riktig så er det mange av spillerne som ikke liker det, men jeg gjør det for laget og ikke bare én eller to personer. Noen går så til avisene, og de som har gjort det tror kanskje de oppnår noe. Men det gjør meg bare enda mer innbitt og sterkere.

I FARE FOR Å MISTE JOBBEN? Her er Sam Allardyce i samtale med Newcastle-styreformann Chris Mort. Manageren håper eierne av klubben er tålmodige. Foto: Scanpix/Reuters
I FARE FOR Å MISTE JOBBEN? Her er Sam Allardyce i samtale med Newcastle-styreformann Chris Mort. Manageren håper eierne av klubben er tålmodige. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ryktene som har nådd britiske aviser forteller at Allardyce bare er én kamp unna sparken. Tap mot Arsenal onsdag betyr farvel etter bare fem måneder.

Allardyce innrømmer at han er under press.

- Jeg må ha resultater og jo før jo bedre. Og ja, dette er en dårlig periode hvis du ser på resultatene våre. Men det kan snu like fort, sier Big Sam.

At Newcastle-legenden Alan Shearer, uprøvd som trener, skal overta som manager synes han bare er latterlig.

- Jeg kjenner Alan godt, og han sier alltid at han ikke er klar.

SURT TAP: Slik reagerte Allardyce på ett av Blackburns tre mål lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling