<strong>TAKKET AV:</strong> Etter denne stjernesmellen måtte Christoph Kramer etterhvert kaste inn håndkleet. Den internasjonale spillerorganisasjonen raser over at han ikke ble tatt av med en gang. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/NTB Scanpix
TAKKET AV: Etter denne stjernesmellen måtte Christoph Kramer etterhvert kaste inn håndkleet. Den internasjonale spillerorganisasjonen raser over at han ikke ble tatt av med en gang. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/NTB Scanpix Vis mer

Spillerorganisasjonen raser etter denne stjernesmellen til Kramer

Spilte videre ... en stund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg VM-finalen i VM direkte

(Dagbladet): Tyske Christoph Kramer kom inn i startelleveren i tolvte time da Sami Khedira skadet seg på oppvarmingen.

Men finale-eventyret varte ikke lenge for Mönchengladbach-spilleren.

I en duell med Ezequiel Garay fikk lagkameraten til Håvard Nordtveit en skulder rett i hodet og gikk ned for telling.

Han kom seg riktignok opp igjen, men drøye ti minutter senere måtte han kaste inn håndkleet og støttes av banen av to fra det tyske støtteapparatet.

Gary Hartstein, en spesialist på hodeskader, skrev på Twitter etter skaden at det så stygt ut etter at Kramer gikk i gresset og hisset seg opp over at han fikk prøve å fortsette.

- Han blunket veldig sakte etter at han reiste seg igjen. Det skal være et rødt flagg for det medisinske personalet, skriver Hartstein, som har kommet med mange uttalelser om Michael Schumacher etter formel-1-stjernas hodeskade i vinter.

Også FIFPro, den internasjonale spillerforeningen, raser over at Kramer ikke ble byttet ut med en gang.

- VM-finalen. Toppen av internasjonal fotball, og nå også et kremeksempel på hvordan man ikke skal behandle hodeskader. Spillerne fortjener bedre, skriver de på Twitter.

Andre Schürrle erstattet skadde Kramer på den tyske midtbanen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer