Spillerutvikleren leder VIF mot Tromsø

Trenerteamet slått ut av sykdom.

PÅ VEI MOT FORMEN? Mohammed Abdellaoue betyr ofte mål for Vålerenga, det kan klubben trenge i kveld mot et Tromsø i poengnød. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
PÅ VEI MOT FORMEN? Mohammed Abdellaoue betyr ofte mål for Vålerenga, det kan klubben trenge i kveld mot et Tromsø i poengnød. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Følg Tromsø - VIF direkte i livestudio fra kl. 19!

(Dagbladet.no): Vålerengas trenerteam er rammet av sommersykdom før kveldens møte med Tromsø, både hovedtrener Tor Ole Skullerud og spillerutvikler Kaz Sokolowski er slått ut før oppgjøret på Alfheim.

Dermed leder spillerutvikler Andrea Loberto laget sammen med keepertrener Gjermund Østby i kveld, melder VIF på sine hjemmesider.

- Vi har vært sterke på bortebane i år. Vi har skapt mest og scoret mye på bortebane i år, og det er noe vi tar med oss inn i denne kampen, sier Andrea Loberto.

- I de siste kampene har det offensive spillet vårt vært ganske bra. Det har vi vært fornøyde med. Nå er også Moa frisk igjen og med for fullt og det er selvfølgelig en fordel for oss, sier kveldens vikarsjef.

Moas tilbakekomst er selvfølgelig alltid godt nytt for Vålerenga, som har to kamper uten poeng i Tippeligaen før kveldens kamp.

- Vi føler vi fortjente mer enn hva vi fikk mot Aalesund og vi kunne fått med oss poeng mot Rosenborg. Vi er revansjesugne både i forhold til kampen på Ullevaal mot Tromsø og på å få med oss tre poeng inn i ferien. Vi har lyst å avslutte med stil. Tromsø har ikke vært så effektive hjemme i år. Vi har studert de i forhold til hvordan de har spilt, og vi ser muligheter vi skal utnytte til vår fordel, sier Andrea Loberto.

På Ullevaal i forrige møte vant Tromsø 4-2, blant annet etter scoring av leiesoldat Lars Iver Strand. Kveldens møte blir også en slags generalprøve på kvartfinalen i cupen, der TIL også skal ha Vålerenga på besøk i Tromsø.

VIKAR: Toppspillerutvikler Andrea Loberto må lede VIF-laget i Tor-Ole Skullerud og Kaz Sokolowskis sykdomsfravær. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
VIKAR: Toppspillerutvikler Andrea Loberto må lede VIF-laget i Tor-Ole Skullerud og Kaz Sokolowskis sykdomsfravær. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer