Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spillet hans har tapt seg

Jonas Holøs kan bli degradert.

KAN BLI SENDT TIL AHL: Kevin Shattenkirk og Jonas Holos (til høyre) tidligere i sesongen. Nå kan nordmannen bli sendt ned til AHL. Foto: AFP
KAN BLI SENDT TIL AHL: Kevin Shattenkirk og Jonas Holos (til høyre) tidligere i sesongen. Nå kan nordmannen bli sendt ned til AHL. Foto: AFP Vis mer

Colorado Avalanche kjørte over New York Rangers i NHL natt til lørdag, men Jonas Holøs var benket for tredje kamp på rad.

Holøs fikk en mengde istid i starten av sin NHL-karriere, men var heller ikke med da Rangers ble slått 5-1 fredag.

- Jeg synes spillet hans har tapt seg de siste kampene han spilte. Jeg tror istiden hentet ham igjen, sier Avalanche-trener Joe Sacco.

Klubben har åtte friske backer, én mer enn hva som er normen. Holøs må ifølge Denver-pressen kjempe for å ikke bli sendt ned til AHL. Sacco sier imidlertid at det er mulig at laget fortsetter med åtte backer, som det gjorde i fjor.

Fredag kunne Holøs iallfall se lagkameratene briljere på ny. Rangers ble feid av isen med 5-1. David Jones, Kevin Porter, Matt Duchene og Kevin Shattenkirk skapte en solid 4-0-ledelse i annen periode.

Daniel Winnik rakk å legge på til 5-0 før Derek Stephans håndleddsskudd reduserte for Rangers.

Holøs kan for øvrig uansett glede seg over at han ikke er sendt ned til AHL ennå. Nettopp i Rangers kan han se en slik historie. Mats Zuccarello Aasen har ikke fått mye tillit etter overgangen til New York-klubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling