Spilte angrepsfotball som spanske stjerner

Rosenborg spilte som spanske stjerner mot TIL, og lover å spille ut hele sitt offensive register på tirsdag.

TRONDHEIM (Dagbladet): Og da skal Real Madrid virkelig få noe å bryne seg på. Det RBK viste av offensivt spill i går minnet om Rosenborg på sitt aller aller beste, med flotte bevegelser, veggspill og overlappinger.

-  Dette ga utrolig mange gode følelser å ta med seg til kampen mot Real Madrid og videre inn i Champions League. Offensivt spilte vi tidvis glimrende, og 2. omgangen i dag er det beste vi har prestert siden jeg kom til klubben, sier RBK-trener Per-Mathias Høgmo, som hadde mye å glede seg over selv om RBK ikke klarte å ta sin femte seier på rad.

-  Det er stor framgang offensivt bare fra Vålerenga-kampen. Det gleder meg at vi har så høyt tempo i passningsspillet, og det er sterkt å skape så mange sjanser mot et så godt lag som TIL fremstår som. Med litt mer presisjon i innleggene hadde vi scoret 3- 4 mål til, mener Høgmo.

Per Ciljan Skjelbred gjorde en ny sterk kamp, og ble i 2. omgang skjøvet frem i rollen som hengende spiss. Og det blir ingen respekt når Real Madrid-stjerne kommer tirsdag.

-  Det er spesielt å møte et så stort lag som Real Madrid, men de får ingen respekt av oss. Nå er det de som er gjester og da skal vi styre kampen, smiler unggutten.

SCORET: Daniel Braaten utliknet for RBK hjemme mot Tromsø.