Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spilte i søle - krever omkamp

- Stamford Bridge så ut som en badestrand.

Lørdag vant Chelsea 4-1 over Charlton på Stamford Bridge i London. Nå har Charlton levert inn en klage til Premier League, og de har gått med på å se på saken. Charlton krever omkamp, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Masse regn i slutten av desember, etterfulgt av kalde temperaturer førte til at matta så ut som en sjø av gjørme. For i det hele tatt å kunne spille der, pøste banemannskapet til Chelsea på med sand før kampen.

Til og med Chelsea-manager Claudio Ranieri har innrømmet at banen ikke akkurat så ut som en golfbane. Også han innrømmer at det var litt vel mye sand på banen.

- Den så ut som en badestrand, sier han.

Chelsea på sin side er ikke så fornøyde med klagen til Charlton. De sier at dommeren godkjente banen før kampstart, og at sørlondonerne ikke klaget før kampen.

STRANDFOTBALL: Fra venstre Marcel Desailly, Jason Euell og Frank Lampard.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling