Spilte ikke grunnet doping-bekymring

Riyad Mahrez skulle etter planen vært med da Manchester City og Liverpool gjorde opp om Community Shield-troféet. Slik ble det ikke grunnet en medisin han tok under Afrikamesterskapet.

UTE: Riyad Mahrez var på plass på Wembley i går, men fikk ikke være en del av troppen til Manchester City. Her feirer han seieren med David Silva. Foto: Reuters/John Sibley/NTB scanpix
UTE: Riyad Mahrez var på plass på Wembley i går, men fikk ikke være en del av troppen til Manchester City. Her feirer han seieren med David Silva. Foto: Reuters/John Sibley/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Riyad Mahrez droppet mesteparten av ferien etter å ha vunnet Afrikamesterskapet for å komme tilbake til Manchester City i tide til å være en del av laget mot Liverpool i Community Shield-kampen søndag.

Likevel var ikke algerieren å se på banen eller i troppen til Manchester City til kampen mellom fjorårets dobbelvinnere i England og de europeiske mesterne.

Årsaken skal være at Manchester City var bekymret for at Mahrez ville testet positivt i en dopingtest, på grunn av medisiner gitt til ham av det algeriske medisinske personellet, sier Pep Guardiola ifølge BBC.

- Legene visste ikke nøyaktig medisinene. Vi vet ikke hva han har tatt, hva medisinen er. Det er årsaken, på grunn av dopingkontrollen i dag, at legene mente det var en risiko. Det er grunnen til at han ikke var i troppen og spilte noen minutter.

Mahrez var tilbake i trening med ligamesterne fredag, bare en halvannen ukes tid etter at han var med å sikre Algerie trofeet, med en 1-0-seier over Senegal i finalen.

- Riyad ringte meg etter å ha vunnet med Algerie og sa «Jeg ønsker å være tilbake om ti dager, jeg vil spille mot Liverpool». Jeg svarte at du er mer enn velkommen, det er perfekt om du er med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer