FLITTIG TYPE: Rogvi Baldvinsson noterte seg for både landskamp og spill i norsk 2. divisjon i løpet av et døgn. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK / NTB Scanpix
FLITTIG TYPE: Rogvi Baldvinsson noterte seg for både landskamp og spill i norsk 2. divisjon i løpet av et døgn. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK / NTB ScanpixVis mer

Spilte landskamp fredag - 18 timer seinere var han på banen i norsk 2. divisjon

Rogvi Baldvinsson fra Færøyene.

Rogvi Baldvinsson fullførte 85 minutter i Færøyenes landskamp mot Kosovo fredag. Lørdag var forsvareren i startoppstillingen til 2.-divisjonsklubben Vidar.

Mens flere toppspillere har gått hardt ut mot det tette kampprogrammet i eliteserien i mai, ser ikke Baldvinsson ut til å bry seg om å spille flere kamper på få dager.

Vidar-spilleren fikk spille 85 minutter for Færøyene i 0-2-tapet for Kosovo i Frankfurt fredag. 26-åringen satte seg direkte på flyet til Oslo, og var lørdag, bare 18 timer etter forrige kamp, i lagoppstillingen til Vidar.

Baldvinsson står med 25 landskamper for Færøyene. Han spilte i Ålgård fra 2006 til 2012. 2.-divisjonsspilleren hadde et kort opphold uten kamper i Bristol Rovers, før han returnerte til Ålgård.

Fra 2013 til 2014 spilte han i Bryne, før han fra 2015 til 2016 spilte for den danske klubben Fredericia. Den færøyske landslagsspilleren kom til Vidar i 2016.

(NTB)

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.