SAVNET: Mats Zuccarello er savnet i New York Rangers. Foto:  Ronald Martinez/Getty Images/AFP
SAVNET: Mats Zuccarello er savnet i New York Rangers. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP Vis mer

Mats Zuccarello er savnet i New York Rangers

- Spilte med giljotin over hodet

Ishockeystjernen Mats Zuccarello er fortsatt savnet i New York Rangers. Denne uka starter nordmannen NHL-sluttspillet med Dallas Stars.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nordmannen måtte forlate Rangers i vinter etter mange år i New York. NYR kom ikke til sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen.

Der er «Zucca» med for Dallas Stars.

- Giljotinen over hodet på Mats Zuccarello ødela de tre første månedene av sesongen for ham. Å bytte bort Zuccarello og «free agent»-kollega Kevin Hayes for yngre spillere, demoraliserte laget. Det så vi bevis for i ukene etter at de ble borte, skriver New York Posts mangeårige NY Rangers-kommentator Larry Brooks.

Zuccarello starter NHL-sluttspillet natt til torsdag norsk tid. Det skjer borte mot Nashville Predators i en best av sju-serie.

- Vi er et eldre lag (enn i New York Rangers) her, så jeg skal bare prøve og bidra med noe. På dette tidspunktet ønsker man bare å komme i gang med kampene, sier Zuccarello til Dallas nettside.

Nashville har også fordel av hjemmebane i kamp to.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer